CHP’DE İSTİFA FURYASI

SİYASET 20.09.2017 - 15:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1276+ kez okundu.
 

CHP’DE İSTİFA FURYASI

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ruben Saraçoğlu ile yöneticileri de istifa etti. Dün, 6 yöneticinin istifasıyla kadın kolları yönetimi de düştü. “BAŞKA ÇARE KALMADI” Yüksel Erdoğan, önceki gün Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın örgüt seçimlerine müdahalesi sebebiyle bazı yöneticilerle istifa etmişti. Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Ruben Saraçoğlu da yöneticileriyle birlikte istifa ettiğini açıkladı. Saraçoğlu, adaletsiz koşullarda delege seçimleri gerçekleştirildiğini belirterek, istifa etmekten başka çareleri kalmadığını söyledi. “BU İŞLERİ ÖRGÜTE BIRAKIN” Ruben Saraçoğlu,  “Birçok partilimiz gibi bizler de belediye başkanlarımızın kendi görev alanlarına odaklanarak halka hizmet götürmelerini, proje üretmelerini istiyoruz. Parti seçimleri ve örgüt yönetimlerini parti örgütlerine bırakmaları gerektiğini düşünüyoruz. Erdoğan ve yöneticilerin haklı tavrı ve onurlu duruşlarını destekliyoruz” dedi. SON İSTİFA KADIN KOLLARINDAN CHP Çukurova ilçede istifa depremi yaşanırken dün akşam saatlerinde yeni bir istifa haberi daha geldi. Çukurova İlçe Kadın kolları yöneticisi 6 isim istifalarını sunup partiden ayrıldı. Böylece 9 kişiden oluşan İlçe Kadın kollarının 6 üyesi istifa ettiğinden yönetim düştü. Karalar’ın müdahalesi hem partiyi çökertti, hem de partilileri ayrıştırdı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ruben Saraçoğlu ile yöneticileri de istifa etti. Dün, 6 yöneticinin istifasıyla kadın kolları yönetimi de düştü.

“BAŞKA ÇARE KALMADI”

Yüksel Erdoğan, önceki gün Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın örgüt seçimlerine müdahalesi sebebiyle bazı yöneticilerle istifa etmişti. Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Ruben Saraçoğlu da yöneticileriyle birlikte istifa ettiğini açıkladı. Saraçoğlu, adaletsiz koşullarda delege seçimleri gerçekleştirildiğini belirterek, istifa etmekten başka çareleri kalmadığını söyledi.

“BU İŞLERİ ÖRGÜTE BIRAKIN”

Ruben Saraçoğlu,  “Birçok partilimiz gibi bizler de belediye başkanlarımızın kendi görev alanlarına odaklanarak halka hizmet götürmelerini, proje üretmelerini istiyoruz. Parti seçimleri ve örgüt yönetimlerini parti örgütlerine bırakmaları gerektiğini düşünüyoruz. Erdoğan ve yöneticilerin haklı tavrı ve onurlu duruşlarını destekliyoruz” dedi.

SON İSTİFA KADIN KOLLARINDAN

CHP Çukurova ilçede istifa depremi yaşanırken dün akşam saatlerinde yeni bir istifa haberi daha geldi. Çukurova İlçe Kadın kolları yöneticisi 6 isim istifalarını sunup partiden ayrıldı. Böylece 9 kişiden oluşan İlçe Kadın kollarının 6 üyesi istifa ettiğinden yönetim düştü. Karalar’ın müdahalesi hem partiyi çökertti, hem de partilileri ayrıştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.