CHP’DE KONGRE SÜRECİ BAŞLIYOR

SİYASET 19.07.2018 - 15:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1857+ kez okundu.
 

CHP’DE KONGRE SÜRECİ BAŞLIYOR

  CHP'li muhaliflerin olağanüstü kurultay süreci için düğmeye basmasının ardından, dün toplanan imza sayısı da 526 olarak açıklandı.  ADANA’DA SAYI ARTIYOR  CHP’ye yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre kurultay için gerekli olan 625 imzaya bugün ya da en geç yarın ulaşılacak ve seçimli kurultay süreci resmen başlayacak. Adana’da ise  imza veren delege sayısının arttığı öğrenildi.  KARALAR İDDİASI BOMBA GİBİ DÜŞTÜ Bu arada Adana’da kurultay delegelerine “imza vermeyin” baskısı yaptığı öne sürülen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da Muharrem İnce’den randevu istediği iddia edildi. Karalar ile ilgili bu iddia kulislere bomba gibi düştü.   45 GÜNLÜK SÜREÇ BAŞLIYOR CHP tüzüğüne göre, olağanüstü kurultay için gerekli imzaların toplanmasının ardından imzaların parti yönetimine iletilmesi gerekiyor. İmzaların tesliminden sonra 45 günlük bir süreç başlıyor ve parti seçimli kurultaya gitmek zorunda kalıyor.

 

CHP'li muhaliflerin olağanüstü kurultay süreci için düğmeye basmasının ardından, dün toplanan imza sayısı da 526 olarak açıklandı. 
ADANA’DA SAYI ARTIYOR 
CHP’ye yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre kurultay için gerekli olan 625 imzaya bugün ya da en geç yarın ulaşılacak ve seçimli kurultay süreci resmen başlayacak. Adana’da ise  imza veren delege sayısının arttığı öğrenildi. 
KARALAR İDDİASI BOMBA GİBİ DÜŞTÜ
Bu arada Adana’da kurultay delegelerine “imza vermeyin” baskısı yaptığı öne sürülen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da Muharrem İnce’den randevu istediği iddia edildi. Karalar ile ilgili bu iddia kulislere bomba gibi düştü.  
45 GÜNLÜK SÜREÇ BAŞLIYOR
CHP tüzüğüne göre, olağanüstü kurultay için gerekli imzaların toplanmasının ardından imzaların parti yönetimine iletilmesi gerekiyor. İmzaların tesliminden sonra 45 günlük bir süreç başlıyor ve parti seçimli kurultaya gitmek zorunda kalıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.