CHP'DE KOZAY'LA DARDAĞAN YARIŞACAK

SİYASET 17.05.2018 - 09:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1298+ kez okundu.
 

CHP'DE KOZAY'LA DARDAĞAN YARIŞACAK

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut’un milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifasının ardından boşalan il başkanlığı için bugün il yönetimi toplanacak.
Günlerdir il başkanı olmadan yönetilen, başsız örgütte sıkıntı büyük. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Emrah Kozay’ın il başkanı olması için bastırırken, istifa eden Ayhan Barut ise Ahmet Dardağan adı üzerinde duruyor. Bazı il yöneticileri ise, “Biz adam değil miyiz?” diyor. BARUT-KARALAR GERİLİMİ İstifa eden Barut ile örgütlere göz göre göre müdahale eden Belediye Başkanı Zeydan Karalar arasında il başkanının kim olacağı gerilimi yaşanıyor. Bazı il yöneticileri, örgütün kendi içinde başkan seçmesi gerektiğini savunurken, Genel merkez ise gerilim nedeniyle beklemede kalıyor. CHP Adana İl Örgütü’nde parti yönetimi bugün saat 17.00’de bir araya gelecek. Daha sonra kimin başkan olacağı konusu ele alınacak.
CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut’un milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifasının ardından boşalan il başkanlığı için bugün il yönetimi toplanacak.

Günlerdir il başkanı olmadan yönetilen, başsız örgütte sıkıntı büyük. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Emrah Kozay’ın il başkanı olması için bastırırken, istifa eden Ayhan Barut ise Ahmet Dardağan adı üzerinde duruyor. Bazı il yöneticileri ise, “Biz adam değil miyiz?” diyor.

BARUT-KARALAR GERİLİMİ

İstifa eden Barut ile örgütlere göz göre göre müdahale eden Belediye Başkanı Zeydan Karalar arasında il başkanının kim olacağı gerilimi yaşanıyor. Bazı il yöneticileri, örgütün kendi içinde başkan seçmesi gerektiğini savunurken, Genel merkez ise gerilim nedeniyle beklemede kalıyor. CHP Adana İl Örgütü’nde parti yönetimi bugün saat 17.00’de bir araya gelecek. Daha sonra kimin başkan olacağı konusu ele alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.