CHP’de liste açıklandı kızılca kıyamet koptu

SİYASET 18.02.2019 - 18:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1969+ kez okundu.
 

CHP’de liste açıklandı kızılca kıyamet koptu

CHP’de, dün akşam saatlerinde belediye meclis üyeleri listeleri şekillendi.  ÇETİN VE KARALAR TARTIŞTI Adana milletvekillerinin birinin bile referansı kabul görmedi. İddialara göre, liste krizin nedeniyle Zeydan Karalar ile Soner Çetin arasında da gerginlik çıktı. Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ile Çukurova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Soner Çetin arasında sert tartışmalar yaşandı. LİSTELERDE ZEYDAN AĞIRLIĞI  Listelere Zeydan Karalar’ın müdahale etmesi nedeniyle, her iki belediye başkanı arasında kıyamet koptuğu konuşuluyor. CHP’nin Seyhan, Çukurova, Yüreğir gibi ilçelerde meclis üyelerinin tamamına yakınının Zeydan Karalar’ın bastırmasıyla listelere konulduğu belirtiliyor. CHP’de meclis üyeleri listesinin ortaya çıkmasının ardından kızılca kıyamet koptu. CHP’de kızılca kıyametin kopmasına neden olan listede HDP ve İYİ Partili isimlerde dikkat çekti.


CHP’de, dün akşam saatlerinde belediye meclis üyeleri listeleri şekillendi. 
ÇETİN VE KARALAR TARTIŞTI
Adana milletvekillerinin birinin bile referansı kabul görmedi. İddialara göre, liste krizin nedeniyle Zeydan Karalar ile Soner Çetin arasında da gerginlik çıktı. Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ile Çukurova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Soner Çetin arasında sert tartışmalar yaşandı.
LİSTELERDE ZEYDAN AĞIRLIĞI 
Listelere Zeydan Karalar’ın müdahale etmesi nedeniyle, her iki belediye başkanı arasında kıyamet koptuğu konuşuluyor. CHP’nin Seyhan, Çukurova, Yüreğir gibi ilçelerde meclis üyelerinin tamamına yakınının Zeydan Karalar’ın bastırmasıyla listelere konulduğu belirtiliyor. CHP’de meclis üyeleri listesinin ortaya çıkmasının ardından kızılca kıyamet koptu.

CHP’de kızılca kıyametin kopmasına neden olan listede HDP ve İYİ Partili isimlerde dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.