CHP’de örgütler boşaldı

SİYASET 14.10.2018 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1056+ kez okundu.
 

CHP’de örgütler boşaldı

  CHP Adana il yönetiminden 11 kişi istifa etti. Parti yöneticilerinin belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı için son gün olan 12 Ekim Cuma günü partinin bazı yedek yöneticileri bile istifa etti.  İŞTE O İSİMLER  Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, bazı ilçe yöneticileri meclis üyeliği için istifa ederken, Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar, Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköse ise belediye başkan adaylığı için istifa etti.  KILIÇDAROĞLU’NU DİNLEMEDİLER Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel de meclis üyeliği adaylığı için istifasını sundu. CHP’de örgütler adeta boşaldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Belediye başkan ve meclis üyeliğini düşünenler örgütlerde görev almasın” uyarısına rağmen örgütler resmen boşaldı.  KİM ÇALIŞACAK? Partililer ise bu duruma adeta isyan ediyor. Örgütlerin boşalması nedeniyle seçim sürecinde ciddi bir zafiyet yaşanacağı endişesi taşıyan partililer, “En tecrübeli örgüt yöneticileri istifa etti. Herkesin gözü, meclis üyeliğinde. Yarın, seçim çalışmasını kim yapacak?” diye isyan ediyor.

 

CHP Adana il yönetiminden 11 kişi istifa etti. Parti yöneticilerinin belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı için son gün olan 12 Ekim Cuma günü partinin bazı yedek yöneticileri bile istifa etti. 
İŞTE O İSİMLER 
Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, bazı ilçe yöneticileri meclis üyeliği için istifa ederken, Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar, Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköse ise belediye başkan adaylığı için istifa etti. 
KILIÇDAROĞLU’NU DİNLEMEDİLER
Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel de meclis üyeliği adaylığı için istifasını sundu. CHP’de örgütler adeta boşaldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Belediye başkan ve meclis üyeliğini düşünenler örgütlerde görev almasın” uyarısına rağmen örgütler resmen boşaldı. 
KİM ÇALIŞACAK?
Partililer ise bu duruma adeta isyan ediyor. Örgütlerin boşalması nedeniyle seçim sürecinde ciddi bir zafiyet yaşanacağı endişesi taşıyan partililer, “En tecrübeli örgüt yöneticileri istifa etti. Herkesin gözü, meclis üyeliğinde. Yarın, seçim çalışmasını kim yapacak?” diye isyan ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.