“CHP’de umutsuzluğa yer yok”

SİYASET 06.08.2017 - 15:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2530+ kez okundu.
 

“CHP’de umutsuzluğa yer yok”

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP Parti Okulu Gençlik Akran Eğitimleri kapsamında gençlerin konuğu oldu
  Tümer, CHP Parti Okulu’nun söyleşi konuğu ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Okulu Gençlik Akran Eğitimleri, hafta boyunca Adana, Hatay, İstanbul, Aydın ve Denizli’de gerçekleştirildi. CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen Adana’daki eğitimlerin son gününde gençlerin konuğu oldu. 18-30 yaş arası gençlerle söyleşi gerçekleştiren ve iş yaşamının yanı sıra siyasi tecrübelerini paylaşan Tümer, Türkiye’nin genç nesiller eliyle çağdaş normlara kavuşacağını, umutsuzluğa meydan verilmemesi gerektiğini söyledi. “İNANCIMIZ DOĞRULTUSUNDA İLERİYE BAKACAĞIZ” Bölge Eğitim Koordinatörü Av. Remzi Ümit Atay, Parti Okulu eğitmenleri Fatma Arguz, İsmail Yelken, Perihan Özlem Taşçılar ve Ahmet Korkmaz, il gençlik kolları yöneticileri, ilçe gençlik kolları başkanları ve partili gençlerin katıldığı söyleşide her an sahada olan gençlerin CHP ve ülke için önemli çalışmalara imza attığını kaydeden Tümer, “İnancımız doğrultusunda sonuna kadar çağdaş, demokratik ve laik, demokratik sistemi savunacağız. Küçük menfaatler, günlük çıkarlar kişisel olarak bizi de ülkemizi de ileriye taşımaz” diye konuştu. “ÇİZGİMİ PARTİMİN DIŞINA TAŞIRMADIM” Partinin mecliste temsil edilmediği yıllarda onurla, gururla CHP Adana İl Saymanlığı ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu, 2002 yılında ise Adana Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yaptığını hatırlatan Tümer, “Çizgimi partimin dışına taşırmadım. Parti içerisinde görev almadığım yıllarda partimden uzaklaşmadım. Yaşam alanım partimin ilkeleriyle örüldü. Son genel seçimlerde ise partim bana yine onurlu bir görev verdi. Bu görevi layıkıyla, vatandaşlara ve partimize faydalı işler yapmaya uğraşarak yerine getirmeye çalışıyorum” dedi. GENÇLERİN ÖNEMİNE İŞARET ETTİ Gençlerin, psikolojik, sosyolojik ve kişisel gelişimlerine önem vermesi gereğine işaret eden Tümer, günlük politikalara göre şekil değiştirmemenin yanı sıra bu doğrultuda hareket etmenin gençler için büyük kazanım olacağını dile getiren Tümer, “Herkes gelip geçer, önemli olan bir duruştur” diye konuştu. CHP Gençlik Kolları’nın kuruluşundan bu yana ülkede iz bırakan çalışmalara imza attığını vurgulayan Tümer, “Büyük inanç ve özveriyle partisini sırtında taşıyan gençlerimizle olabildiğince bir araya gelmeye çalışıyorum. Referandumda büyük emek veren gençlerimizi ve kadınlarımızı bir kez daha kutluyorum. Bu ülkeye, tekrar demokratik, parlamenter rejimi, güçler ayrılığı ilkesini yerleştirmek zorundayız. 2019 seçimlerinde hep birlikte ülkemizi düzlüğe çıkaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Dik duruşun insanları mutlaka bir yerlere taşıyacağını ifade eden Tümer, konuşmasının sonunda genç partililerin sorularını yanıtlandırdı. Tümer, gençleri bir araya getiren, eğitim programları düzenleyen CHP Parti Okulu yöneticilerine, koordinatörlere, eğitmenlere ve emeği geçen parti yöneticilerine teşekkür etti.
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP Parti Okulu Gençlik Akran Eğitimleri kapsamında gençlerin konuğu oldu

 

Tümer, CHP Parti Okulu’nun söyleşi konuğu

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Okulu Gençlik Akran Eğitimleri, hafta boyunca Adana, Hatay, İstanbul, Aydın ve Denizli’de gerçekleştirildi. CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen Adana’daki eğitimlerin son gününde gençlerin konuğu oldu.
18-30 yaş arası gençlerle söyleşi gerçekleştiren ve iş yaşamının yanı sıra siyasi tecrübelerini paylaşan Tümer, Türkiye’nin genç nesiller eliyle çağdaş normlara kavuşacağını, umutsuzluğa meydan verilmemesi gerektiğini söyledi.

“İNANCIMIZ DOĞRULTUSUNDA İLERİYE BAKACAĞIZ”
Bölge Eğitim Koordinatörü Av. Remzi Ümit Atay, Parti Okulu eğitmenleri Fatma Arguz, İsmail Yelken, Perihan Özlem Taşçılar ve Ahmet Korkmaz, il gençlik kolları yöneticileri, ilçe gençlik kolları başkanları ve partili gençlerin katıldığı söyleşide her an sahada olan gençlerin CHP ve ülke için önemli çalışmalara imza attığını kaydeden Tümer, “İnancımız doğrultusunda sonuna kadar çağdaş, demokratik ve laik, demokratik sistemi savunacağız. Küçük menfaatler, günlük çıkarlar kişisel olarak bizi de ülkemizi de ileriye taşımaz” diye konuştu.

“ÇİZGİMİ PARTİMİN DIŞINA TAŞIRMADIM”
Partinin mecliste temsil edilmediği yıllarda onurla, gururla CHP Adana İl Saymanlığı ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu, 2002 yılında ise Adana Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yaptığını hatırlatan Tümer, “Çizgimi partimin dışına taşırmadım. Parti içerisinde görev almadığım yıllarda partimden uzaklaşmadım. Yaşam alanım partimin ilkeleriyle örüldü. Son genel seçimlerde ise partim bana yine onurlu bir görev verdi. Bu görevi layıkıyla, vatandaşlara ve partimize faydalı işler yapmaya uğraşarak yerine getirmeye çalışıyorum” dedi.

GENÇLERİN ÖNEMİNE İŞARET ETTİ
Gençlerin, psikolojik, sosyolojik ve kişisel gelişimlerine önem vermesi gereğine işaret eden Tümer, günlük politikalara göre şekil değiştirmemenin yanı sıra bu doğrultuda hareket etmenin gençler için büyük kazanım olacağını dile getiren Tümer, “Herkes gelip geçer, önemli olan bir duruştur” diye konuştu.
CHP Gençlik Kolları’nın kuruluşundan bu yana ülkede iz bırakan çalışmalara imza attığını vurgulayan Tümer, “Büyük inanç ve özveriyle partisini sırtında taşıyan gençlerimizle olabildiğince bir araya gelmeye çalışıyorum. Referandumda büyük emek veren gençlerimizi ve kadınlarımızı bir kez daha kutluyorum. Bu ülkeye, tekrar demokratik, parlamenter rejimi, güçler ayrılığı ilkesini yerleştirmek zorundayız. 2019 seçimlerinde hep birlikte ülkemizi düzlüğe çıkaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Dik duruşun insanları mutlaka bir yerlere taşıyacağını ifade eden Tümer, konuşmasının sonunda genç partililerin sorularını yanıtlandırdı. Tümer, gençleri bir araya getiren, eğitim programları düzenleyen CHP Parti Okulu yöneticilerine, koordinatörlere, eğitmenlere ve emeği geçen parti yöneticilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.