CHP’den 2 günde 13 ilçeye ziyaret

GÜNDEM 25.01.2020 - 15:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1690+ kez okundu.
 

CHP’den 2 günde 13 ilçeye ziyaret

CHP İl Başkanı Çelebi ve milletvekilleri kongrelerde seçilen ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretlerinde genel iktidar vurgusu yaptılar
  ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, iki günde 13 ilçe örgütünü ziyaret etti. Kongrelerde seçilen ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Çelebi ve milletvekilleri, 28-29 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek büyük kurultayın ardından CHP’nin iktidara yürüyeceğini belirterek, “31 Mart seçimlerinde ‘Martın Sonu Bahar’ demiştik. Millet İttifakı bileşenleri, demokrasi güçleri ve halkımızın desteğiyle Türkiye’ye bahar geldi.  Şimdi de ‘Martın Sonu Genel İktidar” diyoruz” dedi. CHP İl Başkanı Çelebi, Adana milletvekilleri Barut, Sümer, Şevkin ve Bulut, Karataş İlçe Başkanı Cengiz Şimşek, Yumurtalık İlçe Başkanı Erdinç Altıok, Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Yüreğir İlçe Başkanı Bülent Öğrü, Sarıçam İlçe Başkanı Hüseyin Göçmen, Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren, Tufanbeyli İlçe Başkanı Ahmet Aktürk, Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan, Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk, Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu ile İmamoğlu İlçe Başkanı Süleyman Uçan ve ilçe yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Siyasal iktidarın Türkiye’yi yönetemez hale geldiğine dikkati çeken İl Başkanı Mehmet Çelebi ve Adana milletvekilleri, ekonomiden dış politikaya, sağlıktan, kültür sanata ülkenin her alanda adeta çöktüğünü vurguladı. 31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin bir kırılma noktası olduğunun altını çizen Çelebi ve milletvekilleri, halkın yerel seçimlerde değişim arzusunu ortaya koyduğunu kaydetti. CHP öncülüğünde kurulan Millet İttifakı’nın yerel seçimlerde elde ettiği başarının, üzerlerine yeni sorumluluklar yüklediğini aktaran CHP heyeti, “Halkımız yerel seçimlerde değişim arzusunu ortaya koyarken, genel seçimlere kadar bir anlamda bize zaman vermiştir. Bu süreci doğru değerlendirip yerel yönetimlerde başarılı olmak ve genel iktidar olduğumuzda Türkiye’yi içinde bulunduğu karanlıktan aydınlığa çıkarabileceğimizi göstermek zorundayız” dedi. Genel iktidar mücadelesinde parti örgütlerine de çok daha büyük görevler düştüğünü ifade eden Çelebi ve milletvekilleri, parti örgütlerindeki birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi, örgütlerle halk arasındaki bağın daha da güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdiler. 31 Mart seçimlerinde kullanılan ‘Martın Sonu Bahar’ sloganını anımsatan Çelebi ve milletvekilleri, il kongrelerinin tamamlanmasının ardından 28-29 Mart tarihlerinde büyük kurultayın gerçekleştirileceğini belirterek şöyle devam ettiler: “Büyük kurultayımızın ardından birbirimize daha da kenetlenerek, genel iktidar mücadelesini büyüteceğiz. 31 Mart seçimlerinde ‘Martın Sonu Bahar’ demiştik, martın sonunda Millet İttifakı bileşenleri ve halkımızın desteğiyle Türkiye’ye bahar geldi.  Şimdi de ‘Martın Sonu Genel İktidar” diyoruz. El ele, omuz omuza mücadeleyle çok daha fazla çalışıp genel iktidara ulaşacağız.”
CHP İl Başkanı Çelebi ve milletvekilleri kongrelerde seçilen ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretlerinde genel iktidar vurgusu yaptılar

 

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, iki günde 13 ilçe örgütünü ziyaret etti. Kongrelerde seçilen ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Çelebi ve milletvekilleri, 28-29 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek büyük kurultayın ardından CHP’nin iktidara yürüyeceğini belirterek, “31 Mart seçimlerinde ‘Martın Sonu Bahar’ demiştik. Millet İttifakı bileşenleri, demokrasi güçleri ve halkımızın desteğiyle Türkiye’ye bahar geldi.  Şimdi de ‘Martın Sonu Genel İktidar” diyoruz” dedi.

CHP İl Başkanı Çelebi, Adana milletvekilleri Barut, Sümer, Şevkin ve Bulut, Karataş İlçe Başkanı Cengiz Şimşek, Yumurtalık İlçe Başkanı Erdinç Altıok, Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Yüreğir İlçe Başkanı Bülent Öğrü, Sarıçam İlçe Başkanı Hüseyin Göçmen, Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren, Tufanbeyli İlçe Başkanı Ahmet Aktürk, Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan, Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk, Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu ile İmamoğlu İlçe Başkanı Süleyman Uçan ve ilçe yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Siyasal iktidarın Türkiye’yi yönetemez hale geldiğine dikkati çeken İl Başkanı Mehmet Çelebi ve Adana milletvekilleri, ekonomiden dış politikaya, sağlıktan, kültür sanata ülkenin her alanda adeta çöktüğünü vurguladı. 31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin bir kırılma noktası olduğunun altını çizen Çelebi ve milletvekilleri, halkın yerel seçimlerde değişim arzusunu ortaya koyduğunu kaydetti.

CHP öncülüğünde kurulan Millet İttifakı’nın yerel seçimlerde elde ettiği başarının, üzerlerine yeni sorumluluklar yüklediğini aktaran CHP heyeti, “Halkımız yerel seçimlerde değişim arzusunu ortaya koyarken, genel seçimlere kadar bir anlamda bize zaman vermiştir. Bu süreci doğru değerlendirip yerel yönetimlerde başarılı olmak ve genel iktidar olduğumuzda Türkiye’yi içinde bulunduğu karanlıktan aydınlığa çıkarabileceğimizi göstermek zorundayız” dedi.

Genel iktidar mücadelesinde parti örgütlerine de çok daha büyük görevler düştüğünü ifade eden Çelebi ve milletvekilleri, parti örgütlerindeki birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi, örgütlerle halk arasındaki bağın daha da güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdiler.

31 Mart seçimlerinde kullanılan ‘Martın Sonu Bahar’ sloganını anımsatan Çelebi ve milletvekilleri, il kongrelerinin tamamlanmasının ardından 28-29 Mart tarihlerinde büyük kurultayın gerçekleştirileceğini belirterek şöyle devam ettiler:

“Büyük kurultayımızın ardından birbirimize daha da kenetlenerek, genel iktidar mücadelesini büyüteceğiz. 31 Mart seçimlerinde ‘Martın Sonu Bahar’ demiştik, martın sonunda Millet İttifakı bileşenleri ve halkımızın desteğiyle Türkiye’ye bahar geldi.  Şimdi de ‘Martın Sonu Genel İktidar” diyoruz. El ele, omuz omuza mücadeleyle çok daha fazla çalışıp genel iktidara ulaşacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.