CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Adana'da

SİYASET 14.05.2018 - 11:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1327+ kez okundu.
 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Adana'da

CHP Adana Milletvekili a. Adayı Gergin: "Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı CHP'yi halkın iktidarı yapacağız"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin il örgütünün programına katılmak için Adana'ya geldi. Kılıçdaroğlu’nu Adana Şakirpaşa Havaalanında karşılayan CHP Adana Milletvekili a. Adayı Süheyla Gergin, 24 Haziranda Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı, CHP'yi halkın iktidarı yapacaklarını söyledi. 24 Haziran seçimlerinin sıradan bir seçim olmaktan çok öte Türkiye'nin ikinci Kurtuluş Savaşı olduğuna vurgu yapan Süheyla Gergin, "16 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı halkı ötekileştirerek toplumsal barışı yok etti. Ekonomi dibe vurdu. Komşularımızla ilişkilerimiz bozuldu. Özgürlükler tutsak edildi. Kısacası AKP iktidarı Türkiye’yi uçurumun kenarına getirdi. Halk bunlardan da yalanlarından da çok sıkıldı. Artık zamanı geldi. Halk bu beceriksiz AKP iktidarına sandıkta TAMAM diyecek.” dedi. Türkiye’nin artık son viraja girdiğini hatırlatan Süheyla Gergin, “24 Haziran’a kadar durmayacağız. Adana’nın en ücra köşelerine kadar gideceğiz. Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı CHP’yi halkın iktidarı yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu iş TAMAM. AKP yolun sonuna geldi. 25 Haziran sabahı güneş daha çağdaş, daha özgür bir Türkiye’nin üzerine doğacak” diye konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu havaalanındaki karşılama töreninin ardından karayolu ile Mersin’e geçerek CHP il örgütünün yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu daha sonra Tevfik Sırrı Gür stadı önünde düzenlenen mitinge katılarak Mersinlilere seslendi.
CHP Adana Milletvekili a. Adayı Gergin: "Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı CHP'yi halkın iktidarı yapacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin il örgütünün programına katılmak için Adana'ya geldi. Kılıçdaroğlu’nu Adana Şakirpaşa Havaalanında karşılayan CHP Adana Milletvekili a. Adayı Süheyla Gergin, 24 Haziranda Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı, CHP'yi halkın iktidarı yapacaklarını söyledi.

24 Haziran seçimlerinin sıradan bir seçim olmaktan çok öte Türkiye'nin ikinci Kurtuluş Savaşı olduğuna vurgu yapan Süheyla Gergin, "16 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı halkı ötekileştirerek toplumsal barışı yok etti. Ekonomi dibe vurdu. Komşularımızla ilişkilerimiz bozuldu. Özgürlükler tutsak edildi. Kısacası AKP iktidarı Türkiye’yi uçurumun kenarına getirdi. Halk bunlardan da yalanlarından da çok sıkıldı. Artık zamanı geldi. Halk bu beceriksiz AKP iktidarına sandıkta TAMAM diyecek.” dedi.

Türkiye’nin artık son viraja girdiğini hatırlatan Süheyla Gergin, “24 Haziran’a kadar durmayacağız. Adana’nın en ücra köşelerine kadar gideceğiz. Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı CHP’yi halkın iktidarı yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu iş TAMAM. AKP yolun sonuna geldi. 25 Haziran sabahı güneş daha çağdaş, daha özgür bir Türkiye’nin üzerine doğacak” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu havaalanındaki karşılama töreninin ardından karayolu ile Mersin’e geçerek CHP il örgütünün yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu daha sonra Tevfik Sırrı Gür stadı önünde düzenlenen mitinge katılarak Mersinlilere seslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.