CHP’Lİ ASKERİ DAĞLI’DAN KURU FASULYE ZİYAFETİ

GÜNDEM 10.10.2018 - 17:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1775+ kez okundu.
 

CHP’Lİ ASKERİ DAĞLI’DAN KURU FASULYE ZİYAFETİ

Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Askeri Dağlı, meclis üyelerine Seyhan Otel’de ‘kuru fasulye’ ziyafeti çekti.  Dağlı’nın yemeğine, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Murat Cevheri Bucak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül ile büyükşehir belediye meclisi ile Seyhan belediye meclisinin CHP’li, AK Partili ve MHP’li üyeleri katıldı. Dağlı, yemeğe katılanlarla tek tek ilgilenerek teşekkür etti.  SEVDİKLERİNİZİ ASADANA SEYAHAT’LE UĞURLAYIN Aynı zamanda AsAdana Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı olan Askeri Dağlı, yakın bir zamanda hizmete giren seyahat firmasının kısa zamanda büyük başarı yakaladığını söyledi. Dağlı, bugüne kadar yaptığı işlerde kimseyi mahcup etmediğine değinen Dağlı, “Sevdiklerinizi bizim otobüslerimizle yolcu edin. AsAdana otobüsleri Allah nazardan korusun dolu gidiyor. Otobüs sayısını kısa zamanda 30’a çıkaracağız” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Askeri Dağlı, meclis üyelerine Seyhan Otel’de ‘kuru fasulye’ ziyafeti çekti. 

Dağlı’nın yemeğine, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Murat Cevheri Bucak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül ile büyükşehir belediye meclisi ile Seyhan belediye meclisinin CHP’li, AK Partili ve MHP’li üyeleri katıldı. Dağlı, yemeğe katılanlarla tek tek ilgilenerek teşekkür etti. 
SEVDİKLERİNİZİ ASADANA SEYAHAT’LE UĞURLAYIN
Aynı zamanda AsAdana Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı olan Askeri Dağlı, yakın bir zamanda hizmete giren seyahat firmasının kısa zamanda büyük başarı yakaladığını söyledi. Dağlı, bugüne kadar yaptığı işlerde kimseyi mahcup etmediğine değinen Dağlı, “Sevdiklerinizi bizim otobüslerimizle yolcu edin. AsAdana otobüsleri Allah nazardan korusun dolu gidiyor. Otobüs sayısını kısa zamanda 30’a çıkaracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.