CHP’Lİ ASLAN İL İL GEZİYOR

SİYASET 24.01.2018 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2477+ kez okundu.
 

CHP’Lİ ASLAN İL İL GEZİYOR

  CHP Kurultay Delegesi ve Parti Meclisi Üyesi Adayı Hasan Aslan, 3-4 Şubat’ta yapılacak olan büyük kongre öncesinde il il gezerek çalışmalarını sürdürüyor. KAFTANCIOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ Doğu ve Güneydoğu illerindeki ziyaretlerini tamamlayan Hasan Aslan, son olarak İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu da ziyaret etti. İstanbul’un ilçelerinde görüşmeler yapan Aslan, bölgedeki Kurultay delegelerinden Parti Meclisi için destek istedi.  TARİHTEKİ KARA LEKE Aslan, Gazeteci Uğur Mumcu’nun evinin önünde aracına konulan bombayla katledilmesinin üzerinden 25 yıl geçmesine rağmen cinayetin aydınlatılmadığını belirterek, “Uğur Mumcu gericiliğe karşı kararlı duruşuyla bayraklaşmış bir isimdi. Faillerinin hala bulunamaması ise tarihte kara bir leke olarak durmaktadır” dedi.

 

CHP Kurultay Delegesi ve Parti Meclisi Üyesi Adayı Hasan Aslan, 3-4 Şubat’ta yapılacak olan büyük kongre öncesinde il il gezerek çalışmalarını sürdürüyor.

KAFTANCIOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Doğu ve Güneydoğu illerindeki ziyaretlerini tamamlayan Hasan Aslan, son olarak İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu da ziyaret etti. İstanbul’un ilçelerinde görüşmeler yapan Aslan, bölgedeki Kurultay delegelerinden Parti Meclisi için destek istedi. 

TARİHTEKİ KARA LEKE

Aslan, Gazeteci Uğur Mumcu’nun evinin önünde aracına konulan bombayla katledilmesinin üzerinden 25 yıl geçmesine rağmen cinayetin aydınlatılmadığını belirterek, “Uğur Mumcu gericiliğe karşı kararlı duruşuyla bayraklaşmış bir isimdi. Faillerinin hala bulunamaması ise tarihte kara bir leke olarak durmaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.