CHP’li başkan fuhuştan gözaltına alındı!

07.05.2018 - 13:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1286+ kez okundu.
 

CHP’li başkan fuhuştan gözaltına alındı!

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Oruç, fuhuş operasyonunda gözaltına alındı.  PİTBULL KÖPEKLERİYLE TEHDİT Alınan bilgiye göre, evlilik vaadiyle ilçeye getirilen Gürcistanlı kadınlar, tehdit ve pitbull cinsi köpekle korkutularak fuhşa zorlandı. Polis, iddialar üzerine bazı kişileri fiziki ve teknik takibe aldı.  18 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Adana ve Kozan Emniyeti’nce 300 polisle yapılan operasyonda 18 kişi gözaltına alınırken, zorla fuhşa zorlandığı iddia edilen üç Gürcü uyruklu kadın ise sınır dışı edilmek üzere Kozan’dan Adana’ya getirildi.  ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER Yarımoğlu mahallesi Özcanlı sokakta bulunan 3 ayrı eve yapılan operasyonda aralarında CHP Kozan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Oruç’un da olduğu 18 kişi sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Oruç, fuhuş operasyonunda gözaltına alındı. 
PİTBULL KÖPEKLERİYLE TEHDİT
Alınan bilgiye göre, evlilik vaadiyle ilçeye getirilen Gürcistanlı kadınlar, tehdit ve pitbull cinsi köpekle korkutularak fuhşa zorlandı. Polis, iddialar üzerine bazı kişileri fiziki ve teknik takibe aldı. 
18 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Adana ve Kozan Emniyeti’nce 300 polisle yapılan operasyonda 18 kişi gözaltına alınırken, zorla fuhşa zorlandığı iddia edilen üç Gürcü uyruklu kadın ise sınır dışı edilmek üzere Kozan’dan Adana’ya getirildi. 
ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Yarımoğlu mahallesi Özcanlı sokakta bulunan 3 ayrı eve yapılan operasyonda aralarında CHP Kozan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Oruç’un da olduğu 18 kişi sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.