CHP’Lİ GENÇLER OTİZMLİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

24.04.2018 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2097+ kez okundu.
 

CHP’Lİ GENÇLER OTİZMLİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

  ADANA / CHP Parti Okulu’nda iki gün süren akran eğitimlerini tamamlayan gençler, sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirdi. Projenin danışmanlığını Ezgi Aktürk yaparken ekipte Halil Şilkan, Ümit Özdemir, Onur Kurt, Kadir Oruç görev yaptı.  Otizmli çocuklar ve aileleriyle “Hiçbir engel onlara dokunmaya engel değil” konulu etkinlik düzenleyen gençler, onları Jurassic Park’ta eğlendirdi. Otizmli çocukları midilli atlar ve akülü araçlara bindiren gençler, verdikleri hediyelerle gönüllerini aldı. Otizmli çocukları sevindirip aileleriyle sohbet eden gençler, CHP’nin her zaman yanlarında olduğunu belirterek geçirdikleri gün için büyük sevinç yaşadıklarını anlattı. Gençler ayrıca, sosyal medyada açılan #İktidarYoluPartiOkulu hashtagıyla “Otizm engel değil, sadece farklılıktır. Adanalıyız; farkındayız” mesajı verdi. (EGEMEN)

 

ADANA / CHP Parti Okulu’nda iki gün süren akran eğitimlerini tamamlayan gençler, sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirdi. Projenin danışmanlığını Ezgi Aktürk yaparken ekipte Halil Şilkan, Ümit Özdemir, Onur Kurt, Kadir Oruç görev yaptı. 
Otizmli çocuklar ve aileleriyle “Hiçbir engel onlara dokunmaya engel değil” konulu etkinlik düzenleyen gençler, onları Jurassic Park’ta eğlendirdi. Otizmli çocukları midilli atlar ve akülü araçlara bindiren gençler, verdikleri hediyelerle gönüllerini aldı. Otizmli çocukları sevindirip aileleriyle sohbet eden gençler, CHP’nin her zaman yanlarında olduğunu belirterek geçirdikleri gün için büyük sevinç yaşadıklarını anlattı. Gençler ayrıca, sosyal medyada açılan #İktidarYoluPartiOkulu hashtagıyla “Otizm engel değil, sadece farklılıktır. Adanalıyız; farkındayız” mesajı verdi. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.