CHP’Lİ GÜVEN İSTİFA ETTİ

GÜNDEM 09.10.2018 - 17:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1419+ kez okundu.
 

CHP’Lİ GÜVEN İSTİFA ETTİ

  Dört yıldan bu yana CHP Sarıçam İlçe Başkanlığı yapan işadamı Celal Güven, görevinden istifa etti.  Sarıçam Belediye Başkan aday adaylığı için ilçe başkanlığını bırakan Güven, istifa dilekçesini dün Adana İl Başkanlığı’ verdi. TÜM İLÇELERİ KAZANACAĞIZ Güven, “Görev sırasında desteğini esirgemeyen başta yönetim kurulu üyeleri, partili arkadaşlarımla Adana halkına teşekkür ederim. Partimin her zaman emrindeyim. Önümüzdeki yerel seçimlerde başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçeleri kazanacağız” dedi. CHP’de adaylık başvuruları parti yöneticileri için 12 Ekim Cuma günü sona eriyor. Partililer için ise son başvuru tarihi 19 Ekim Cuma günü doluyor.

 

Dört yıldan bu yana CHP Sarıçam İlçe Başkanlığı yapan işadamı Celal Güven, görevinden istifa etti. 
Sarıçam Belediye Başkan aday adaylığı için ilçe başkanlığını bırakan Güven, istifa dilekçesini dün Adana İl Başkanlığı’ verdi.
TÜM İLÇELERİ KAZANACAĞIZ
Güven, “Görev sırasında desteğini esirgemeyen başta yönetim kurulu üyeleri, partili arkadaşlarımla Adana halkına teşekkür ederim. Partimin her zaman emrindeyim. Önümüzdeki yerel seçimlerde başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçeleri kazanacağız” dedi. CHP’de adaylık başvuruları parti yöneticileri için 12 Ekim Cuma günü sona eriyor. Partililer için ise son başvuru tarihi 19 Ekim Cuma günü doluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.