CHP’li Halil Gül sahadan hiç çekilmedi

SİYASET 20.06.2018 - 13:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2912+ kez okundu.
 

CHP’li Halil Gül sahadan hiç çekilmedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muhtarlardan Sorumlu Adana İl Başkan Yardımcısı Halil Gül, seçim sürecine girildiği günden bu yana sahadan hiç ayrılmadı. Parti örgütüyle birlikte yapılan esnaf gezileri, kahvehane ve ev ziyaretleri, sokak çalışmaları, parti etkinliklerine davetlerin yanı sıra şehrin muhtarlarının da büyük çoğunluğuyla sürekli temas halinde oldu.   “KADER SEÇİMİ” Seyhan’dan Çukurova’nın köyleri ve Yüreğir ilçesindeki muhtarlara kadar seri ziyaretlerde bulunan Gül, partisi için oy istedi. Gül, “Bu seçim ülkenin kaderinin oylanacağı bir seçim olduğu için hiç birimizin bir dakika bile boş duracak lüksü yoktur. Bize düşen görev bir nefer gibi çalışmaktır” dedi.  “HALKIMIZ KARARLI” CHP İl Başkan Yardımcısı Halil Gül, uzun bir aradan sonra halkın bu kadar umutlu ve kararlı olduğunu belirterek, “Gittiğimiz her yerde insanların gözlerinde bir ışık var, umut var. Artık halkımız kararlı ve inanmış. Bu halk, bu iktidarı artık göndermeye sonuna kadar kararlı” diye konuştu.  “ÖRGÜT, CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR” Yeni il örgütünün canla başla çalıştığını söyleyen İl Başkan Yardımcısı Halil Gül, “Başta il başkanımız Emrah Kozay olmak üzere her yöneticimiz fedakârca çalışıyor. Bu ülkeyi tek adam rejimine teslim etmemek için gecemizi gündüzümüze kattık. Adana’da ise son derece iddialıyız. Kesinlikle birinci partiyiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muhtarlardan Sorumlu Adana İl Başkan Yardımcısı Halil Gül, seçim sürecine girildiği günden bu yana sahadan hiç ayrılmadı. Parti örgütüyle birlikte yapılan esnaf gezileri, kahvehane ve ev ziyaretleri, sokak çalışmaları, parti etkinliklerine davetlerin yanı sıra şehrin muhtarlarının da büyük çoğunluğuyla sürekli temas halinde oldu.  
“KADER SEÇİMİ”
Seyhan’dan Çukurova’nın köyleri ve Yüreğir ilçesindeki muhtarlara kadar seri ziyaretlerde bulunan Gül, partisi için oy istedi. Gül, “Bu seçim ülkenin kaderinin oylanacağı bir seçim olduğu için hiç birimizin bir dakika bile boş duracak lüksü yoktur. Bize düşen görev bir nefer gibi çalışmaktır” dedi. 
“HALKIMIZ KARARLI”
CHP İl Başkan Yardımcısı Halil Gül, uzun bir aradan sonra halkın bu kadar umutlu ve kararlı olduğunu belirterek, “Gittiğimiz her yerde insanların gözlerinde bir ışık var, umut var. Artık halkımız kararlı ve inanmış. Bu halk, bu iktidarı artık göndermeye sonuna kadar kararlı” diye konuştu. 
“ÖRGÜT, CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR”
Yeni il örgütünün canla başla çalıştığını söyleyen İl Başkan Yardımcısı Halil Gül, “Başta il başkanımız Emrah Kozay olmak üzere her yöneticimiz fedakârca çalışıyor. Bu ülkeyi tek adam rejimine teslim etmemek için gecemizi gündüzümüze kattık. Adana’da ise son derece iddialıyız. Kesinlikle birinci partiyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.