CHP’Lİ KAYADELEN MECLİS ÜYELİĞİ BAŞVURUSUNU YAPTI

GÜNDEM 22.10.2018 - 08:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2445+ kez okundu.
 

CHP’Lİ KAYADELEN MECLİS ÜYELİĞİ BAŞVURUSUNU YAPTI

  CHP’nin tanınmış isimlerinden biri olan Mehmet Ali Kayadelen, meclis üyeliği adaylık başvurusunu yaptı.  ATATÜRK VE CUMHURİYET VURGUSU  Çukurova Belediye Mecyis üye aday adaylığı için Çukurova ilçe örgütüne resmu başvuru yapıp dosya sunan Kayadelen, konuşmasında sık sık Atatürk ve cumhuriyet vurgusu yaptı.   “ÇAĞDAŞ KENTLEŞME SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİKLE MÜMKÜN” Çarpık bir kentleşmeden çağdaş bir kentleşmeye ulaşabilmenin yolunun sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla mümkün olduğunu belirten Kayadelen, “Halkımızın insanca yaşabileceği bir kent yaratmak için engeleri halktan alacağımz güç ile aşarak  Çukurova’yı herkesin özlem duyduğu bir kent haline getirme mücadelesine katkı sunmak için yola çıktık. Bu yolda en büyük gücümüz hak ve halkımızdır. Zaer CHP’nin olacak. Yolumuz aydınlık olsun” dedi.

 

CHP’nin tanınmış isimlerinden biri olan Mehmet Ali Kayadelen, meclis üyeliği adaylık başvurusunu yaptı. 
ATATÜRK VE CUMHURİYET VURGUSU 
Çukurova Belediye Mecyis üye aday adaylığı için Çukurova ilçe örgütüne resmu başvuru yapıp dosya sunan Kayadelen, konuşmasında sık sık Atatürk ve cumhuriyet vurgusu yaptı.  
“ÇAĞDAŞ KENTLEŞME SOSYAL
DEMOKRAT BELEDİYECİKLE MÜMKÜN”
Çarpık bir kentleşmeden çağdaş bir kentleşmeye ulaşabilmenin yolunun sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla mümkün olduğunu belirten Kayadelen, “Halkımızın insanca yaşabileceği bir kent yaratmak için engeleri halktan alacağımz güç ile aşarak  Çukurova’yı herkesin özlem duyduğu bir kent haline getirme mücadelesine katkı sunmak için yola çıktık. Bu yolda en büyük gücümüz hak ve halkımızdır. Zaer CHP’nin olacak. Yolumuz aydınlık olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.