CHP'Lİ VEKİLLER, ESOB'TA ESNAFI DİNLEDİ

GÜNDEM 12.01.2019 - 16:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1652+ kez okundu.
 

CHP'Lİ VEKİLLER, ESOB'TA ESNAFI DİNLEDİ

  ADANA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Aydın Özer ile Adana Milletvekili Ayhan Barut ve İl Sekreteri Şeniz İl, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'i ziyaret ederek, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi esnafın sorunlarını dinledi,  çözüme destek sözü verdiler.   Birlik Başkanı Nihat Sözütek tarafından kapıda karşılanan Milletvekilleri Özer ve Barut ile İl Sekreteri İl, kendilerini karşılamaya gelen Birlik Başkan Vekilleri Mustafa Göktaş, Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalçın Avcı, Ahmet Akçay ve esnaf odası başkanları ile tokalaşarak sohbet ettiler.   Ziyarette, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi durum üzerine konuşmalar yapan Milletvekilleri Özer ve Barut, özellikle asgari  ücretin artışıyla birlikte işçi kesimi, soğuk hava ve yağışlar nedeniyle sebze meyveleri zarar gören çiftçiler ve hal yasasından şikayetçi olan pazarcıların sorunları üzerine değerlendirmelerde bulundular.    Emlak sektöründeki sorunlar ve iflaslar üzerine de yapılan konuşmaları değerlendirmek üzere not alan Vekiller Özer ve Barut, sorunları TBMM'ye taşıyarak kamuoyu da ile paylaşarak, iktidardan çözüm isteyeceklerini ifade ettiler.   Ziyarette, yerel seçimler ve adaylar konusundaki görüşler de anlatılarak, Millet İttifakı'nda hangi ilçede, hangi adayla başarı sağlanacağı konusu da değerlendirildi.  

 

ADANA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Aydın Özer ile Adana Milletvekili Ayhan Barut ve İl Sekreteri Şeniz İl, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'i ziyaret ederek, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi esnafın sorunlarını dinledi,  çözüme destek sözü verdiler.

 

Birlik Başkanı Nihat Sözütek tarafından kapıda karşılanan Milletvekilleri Özer ve Barut ile İl Sekreteri İl, kendilerini karşılamaya gelen Birlik Başkan Vekilleri Mustafa Göktaş, Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalçın Avcı, Ahmet Akçay ve esnaf odası başkanları ile tokalaşarak sohbet ettiler.

 

Ziyarette, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi durum üzerine konuşmalar yapan Milletvekilleri Özer ve Barut, özellikle asgari  ücretin artışıyla birlikte işçi kesimi, soğuk hava ve yağışlar nedeniyle sebze meyveleri zarar gören çiftçiler ve hal yasasından şikayetçi olan pazarcıların sorunları üzerine değerlendirmelerde bulundular.

 

 Emlak sektöründeki sorunlar ve iflaslar üzerine de yapılan konuşmaları değerlendirmek üzere not alan Vekiller Özer ve Barut, sorunları TBMM'ye taşıyarak kamuoyu da ile paylaşarak, iktidardan çözüm isteyeceklerini ifade ettiler.

 

Ziyarette, yerel seçimler ve adaylar konusundaki görüşler de anlatılarak, Millet İttifakı'nda hangi ilçede, hangi adayla başarı sağlanacağı konusu da değerlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.