CHP’li Zeydan’ın siyasi reklamı okula girdi

GÜNDEM 17.02.2019 - 18:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1920+ kez okundu.
 

CHP’li Zeydan’ın siyasi reklamı okula girdi

  Sokakta ve alanlarda yapılması gereken siyaset, okula da girdi.  GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUYLA REKLAM CHP’li Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın seçim propagandasında kullanılan afişleri, geri dönüşüm kutusu üzerinde okula sokuldu.  YASAĞI BELEDİYE DELDİ  Belediyenin Seyhan ilçesindeki Akkapı mahallesinde bir okula verdiği geri dönüşüm kutusu üzerinde Karalar’ın reklamının yapılması tepkiye neden oldu. İlim yuvalarına siyaset sokmak yasak ama bu yasağı Seyhan Belediyesi deldi.

 

Sokakta ve alanlarda yapılması gereken siyaset, okula da girdi. 
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUYLA REKLAM
CHP’li Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın seçim propagandasında kullanılan afişleri, geri dönüşüm kutusu üzerinde okula sokuldu. 
YASAĞI BELEDİYE DELDİ 
Belediyenin Seyhan ilçesindeki Akkapı mahallesinde bir okula verdiği geri dönüşüm kutusu üzerinde Karalar’ın reklamının yapılması tepkiye neden oldu. İlim yuvalarına siyaset sokmak yasak ama bu yasağı Seyhan Belediyesi deldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.