CHP LİDERİ PAZAR GÜNÜ ADANA'DA

GÜNDEM 14.03.2018 - 06:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1869+ kez okundu.
 

CHP LİDERİ PAZAR GÜNÜ ADANA'DA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 18 Mart Pazar Günü Adana’ya geliyor.
Kılıçdaroğlu Pazar günü Çukurova Belediyesi’nin davetlisi olarak Adana’da olacak. Kılıçdaroğlu ilk olarak 13.30’da Şehit Aileleri Derneği’nde şehit aileleriyle buluşacak ve buradaki şehitler anısına okutulan mevlit programına katılacak. Kılıçdaroğlu, saat 14.30’da da Çukurova Belediyesi’nin Barış Manço Bulvarı üzerinde bulunan Yurt Mahallesi Muhtarlığı önündeki toplu açılış ve temel atma töreninde de olacak. Kılıçdaroğlu, toplu açılış ve temel atma töreninin ardından Şehit Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Şık’ın ailesini ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu saat 16.30’da Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde Adana’daki tüm muhtarların davetli olduğu toplantıya katılacak, aynı gün Ankara’ya dönecek.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 18 Mart Pazar Günü Adana’ya geliyor.

Kılıçdaroğlu Pazar günü Çukurova Belediyesi’nin davetlisi olarak Adana’da olacak. Kılıçdaroğlu ilk olarak 13.30’da Şehit Aileleri Derneği’nde şehit aileleriyle buluşacak ve buradaki şehitler anısına okutulan mevlit programına katılacak. Kılıçdaroğlu, saat 14.30’da da Çukurova Belediyesi’nin Barış Manço Bulvarı üzerinde bulunan Yurt Mahallesi Muhtarlığı önündeki toplu açılış ve temel atma töreninde de olacak.

Kılıçdaroğlu, toplu açılış ve temel atma töreninin ardından Şehit Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Şık’ın ailesini ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu saat 16.30’da Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde Adana’daki tüm muhtarların davetli olduğu toplantıya katılacak, aynı gün Ankara’ya dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.