CHP’nin yeni il başkanı Emrah Kozay oldu

SİYASET 18.05.2018 - 13:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3468+ kez okundu.
 

CHP’nin yeni il başkanı Emrah Kozay oldu

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut'tan boşalan koltuğa yönetim kendi arasında 18 oyla Avukat Emrah Kozay'ı seçti. Kozay, “Yükümüz çok ağır bunun bilincindeyiz” dedi.
18 OY ALIP KOLTUĞA OTURDU Seçim sürecine girildiğinden bu yana başsız kalan CHP’de nihayet seçim yapıldı. CHP Adana İl Yönetim Kurulu kendi içinde başkan seçti. 30 üyenin katıldığı toplantıda 18 oy alan Avukat Emrah Kozay, CHP’nin yeni il başkanı oldu. Adana il başkanının belirleneceği toplantıya katılan 30 üyeden bir kişi oy kullanmadı. Kozay, 18 oyla il başkanı olurken, Ahmet Dardağan 11 oy aldı. “YÜKÜMÜZ AĞIR BİLİNCİNDEYİZ” CHP’nin yeni il başkanı Av. Emray Kozay, CHP Grup Başkanvekili aynı zamanda Parti Sözcüsü Özgür Özel’in il binasındaki toplantısında ilk kez partililerinin karşısına çıktı. Kozay, “Arkadaşlarımızın teveccühüyle seçildik. Yükümüz çok ağır bunun bilincindeyiz. Daha aydın, daha özgürlükçü daha refah, daha huzurlu bir Türkiye için elimizden geleni sonuna kadar yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın” diye konuştu.
CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut'tan boşalan koltuğa yönetim kendi arasında 18 oyla Avukat Emrah Kozay'ı seçti. Kozay, “Yükümüz çok ağır bunun bilincindeyiz” dedi.

18 OY ALIP KOLTUĞA OTURDU
Seçim sürecine girildiğinden bu yana başsız kalan CHP’de nihayet seçim yapıldı. CHP Adana İl Yönetim Kurulu kendi içinde başkan seçti. 30 üyenin katıldığı toplantıda 18 oy alan Avukat Emrah Kozay, CHP’nin yeni il başkanı oldu. Adana il başkanının belirleneceği toplantıya katılan 30 üyeden bir kişi oy kullanmadı. Kozay, 18 oyla il başkanı olurken, Ahmet Dardağan 11 oy aldı.
“YÜKÜMÜZ AĞIR BİLİNCİNDEYİZ”
CHP’nin yeni il başkanı Av. Emray Kozay, CHP Grup Başkanvekili aynı zamanda Parti Sözcüsü Özgür Özel’in il binasındaki toplantısında ilk kez partililerinin karşısına çıktı. Kozay, “Arkadaşlarımızın teveccühüyle seçildik. Yükümüz çok ağır bunun bilincindeyiz. Daha aydın, daha özgürlükçü daha refah, daha huzurlu bir Türkiye için elimizden geleni sonuna kadar yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.