CHP rozeti taktı Ulaşım AŞ.'den üyelik kaptı!

GÜNDEM 12.03.2021 - 16:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2893+ kez okundu.
 

CHP rozeti taktı Ulaşım AŞ.'den üyelik kaptı!

Milliyetçi Demokratlar: Baysal’a görev verdiği için Karalar’a minnettarız.
  ŞİMDİLİK YÖNETİM KURULU ÜYESİ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sami Baysal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) rozeti takmasının ardından şimdi de Ulaşım AŞ.'de yönetim kurulu üyeliğine getirildi.  MHP'Lİ BAYSAL'A ROZETİ KILIÇDAROĞLU TAKMIŞTI  Mustafa Çay'ın kumpas sonucu cezaevine girmesinin ardından bir süre Pozantı Belediye Başkanlığı da yapan Baysal, 2019 yerel seçimlerinin hemen ardından CHP'ye geçmiş, parti rozetini de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takmıştı.  KARALAR'A MİNNETTARIZ Milliyetçi Demokratlar Genel Başkanı Murat Öner, Sami Baysal'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın talimatı ile Ulaşım AŞ.'de yönetim kurulu üyeliğine getirildiğini duyurdu. Öner, atamadan dolayı Karalar'a minnettar olduklarını söyledi.
Milliyetçi Demokratlar: Baysal’a görev verdiği için Karalar’a minnettarız.

 

ŞİMDİLİK YÖNETİM KURULU ÜYESİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sami Baysal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) rozeti takmasının ardından şimdi de Ulaşım AŞ.'de yönetim kurulu üyeliğine getirildi. 

MHP'Lİ BAYSAL'A ROZETİ KILIÇDAROĞLU TAKMIŞTI 
Mustafa Çay'ın kumpas sonucu cezaevine girmesinin ardından bir süre Pozantı Belediye Başkanlığı da yapan Baysal, 2019 yerel seçimlerinin hemen ardından CHP'ye geçmiş, parti rozetini de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takmıştı. 

KARALAR'A MİNNETTARIZ
Milliyetçi Demokratlar Genel Başkanı Murat Öner, Sami Baysal'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın talimatı ile Ulaşım AŞ.'de yönetim kurulu üyeliğine getirildiğini duyurdu. Öner, atamadan dolayı Karalar'a minnettar olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.