CHP Seyhan Kadın Kolu’na sürpriz aday

SİYASET 10.01.2018 - 15:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2025+ kez okundu.
 

CHP Seyhan Kadın Kolu’na sürpriz aday

  CHP Seyhan İlçe Kadın Kolu Başkanlığı’na sürpriz bir isim aday oldu. Sevgi Aydoğdu, bugün saat 12.00’de Seyhan İlçe Örgütü’nde adaylığını açıklayacak.  SEÇİM İPTAL EDİLMİŞTİ Daha önce yapılan Seyhan İlçe Kadın Kolu seçimi iptal edilmişti. Mavi listeyle yarışa giren M. Canan Doğan ile mor listede yer alan Gülbin Kartal’ın yarıştığı seçim usulsüzlük iddiasıyla iptal edilmişti. Gülbin Kartal’ın adaylıktan çekilmesi üzerine mor listeyi destekleyen kadınlar, Sevgi Aydoğdu ismi üzerinde anlaştı.  “DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİM İÇİN” CHP Seyhan Kadın Kolu Başkan Adayı Sevgi Aydoğdu, halka inecek ve daha fazla alanlarda olacak bir ekiple yola çıkacaklarını belirterek, “Daha güçlü bir yönetim isteyen arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz.  Seyhan İlçe örgütümüzde saat 12.00’de yapacağımız basın açıklamasına tüm kadın üyelerimizi bekliyoruz” dedi.  FOTO:  Sevgi Aydoğdu, gazetemize yaptığı ziyarette, mor listeyi destekleyenlerin ortak kararıyla 14 Ocak’taki seçimde aday olduğunu belirtti.

 

CHP Seyhan İlçe Kadın Kolu Başkanlığı’na sürpriz bir isim aday oldu. Sevgi Aydoğdu, bugün saat 12.00’de Seyhan İlçe Örgütü’nde adaylığını açıklayacak. 
SEÇİM İPTAL EDİLMİŞTİ
Daha önce yapılan Seyhan İlçe Kadın Kolu seçimi iptal edilmişti. Mavi listeyle yarışa giren M. Canan Doğan ile mor listede yer alan Gülbin Kartal’ın yarıştığı seçim usulsüzlük iddiasıyla iptal edilmişti. Gülbin Kartal’ın adaylıktan çekilmesi üzerine mor listeyi destekleyen kadınlar, Sevgi Aydoğdu ismi üzerinde anlaştı. 
“DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİM İÇİN”
CHP Seyhan Kadın Kolu Başkan Adayı Sevgi Aydoğdu, halka inecek ve daha fazla alanlarda olacak bir ekiple yola çıkacaklarını belirterek, “Daha güçlü bir yönetim isteyen arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz.  Seyhan İlçe örgütümüzde saat 12.00’de yapacağımız basın açıklamasına tüm kadın üyelerimizi bekliyoruz” dedi. 
FOTO:  Sevgi Aydoğdu, gazetemize yaptığı ziyarette, mor listeyi destekleyenlerin ortak kararıyla 14 Ocak’taki seçimde aday olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.