CHP TOZ-DUMAN

SİYASET 19.09.2017 - 15:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1278+ kez okundu.
 

CHP TOZ-DUMAN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan’ın, örgüt seçimlerine Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın müdahalesinden dolayı istifa etmesi ilçeyi ayağa kaldırdı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Erdoğan’ın istifasının üzüntü verici olduğunu söyledi. Çetin, “Başkanımız referandum süreci ile öncesi ve sonrasında çok iyi sınav vermişti” dedi.  “ORANTISIZ GÜÇ KULLANILDI” CHP’nin Türkiye’ye umut olduğunu, ‘Adalet yürüyüşü’ ile partinin iktidara yürüdüğünü kaydeden Çetin, Erdoğan’ın tüzükteki gibi parti içi demokrasiyi hayata geçirip, her mahalleye sandık koydurduğunu vurguladı. Çetin, “Fakat orantısız güç kullanımı söz konusu olmuş. Sayın Genel başkanımızın, ‘belediye başkanları örgüt ve delege seçimlerine müdahale etmesin’ açıklamasına biz harfiyen uyuyoruz. İstifadan üzüntü duydum” diye konuştu.   MEKİN ŞAHİN’İ GÖREVDEN ALDI Bu arada, örgüt seçimlerinde taraf olduğu öne sürülen Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürü Mekin Şahin ile Soner Çetin arasında tartışma çıktığı ve Şahin’in görevden alındığı öğrenildi. Çetin, örgüt seçimlerine müdahil olduğu ileri sürülen Mekin Şahin’e tepki gösterdi. Şahin’in de karşılık vermesi üzerine Başkan Çetin, Zabıta Müdürü Mekin Şahin’in görevine son verdi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan’ın, örgüt seçimlerine Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın müdahalesinden dolayı istifa etmesi ilçeyi ayağa kaldırdı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Erdoğan’ın istifasının üzüntü verici olduğunu söyledi. Çetin, “Başkanımız referandum süreci ile öncesi ve sonrasında çok iyi sınav vermişti” dedi. 
“ORANTISIZ GÜÇ KULLANILDI”
CHP’nin Türkiye’ye umut olduğunu, ‘Adalet yürüyüşü’ ile partinin iktidara yürüdüğünü kaydeden Çetin, Erdoğan’ın tüzükteki gibi parti içi demokrasiyi hayata geçirip, her mahalleye sandık koydurduğunu vurguladı. Çetin, “Fakat orantısız güç kullanımı söz konusu olmuş. Sayın Genel başkanımızın, ‘belediye başkanları örgüt ve delege seçimlerine müdahale etmesin’ açıklamasına biz harfiyen uyuyoruz. İstifadan üzüntü duydum” diye konuştu.  
MEKİN ŞAHİN’İ GÖREVDEN ALDI
Bu arada, örgüt seçimlerinde taraf olduğu öne sürülen Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürü Mekin Şahin ile Soner Çetin arasında tartışma çıktığı ve Şahin’in görevden alındığı öğrenildi. Çetin, örgüt seçimlerine müdahil olduğu ileri sürülen Mekin Şahin’e tepki gösterdi. Şahin’in de karşılık vermesi üzerine Başkan Çetin, Zabıta Müdürü Mekin Şahin’in görevine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.