CHP ÜYELERİNE TEMEL SİYASİ EĞİTİM

SİYASET 24.10.2019 - 18:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1655+ kez okundu.
 

CHP ÜYELERİNE TEMEL SİYASİ EĞİTİM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu Adana’da ilk defa aynı anda hem İl örgütünde hem de Çukurova ilçe Örgütü’nde Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi (ÜTSE) çalışmasını gerçekleştirdi. İki günlük eğitim programına Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katılarak destek oldular.
TÜM ÜYELERİN ALMASI GEREKEN EĞİTİM Eğitim programının açış konuşmasını yapan İl Eğitim Sekreteri Halime Ünlü, ÜTSE’nin her Cumhuriyet Halk Partisi üyesinin alması gereken bir eğitim programı olduğunu vurguladı. ÜTSE ile partinin kuruluş felsefesi, hedefleri ve bu hedeflere ulaşma konusunda yapılması gerekenler ve kullanılması gereken araçlarla ilgili temel bilgileri edindiğini aktaran Ünlü, “Aktif partililik bilincinin yerleşmesi için bu eğitimin tüm üyeler tarafından alınması gerektiğine inanıyoruz” dedi. ADANA’DA BİR İLK CHP Parti Okulu’nun “Parti okulu iktidar yolu” sloganını anımsatan Parti Okulu Adana Koordinatörü ve CHP Çukurova İlçe Başkanı Av.Remzi Ümit Atay, Parti Okulu eğitmenlerinin Adana’da ilk defa aynı anda iki noktada birden eğitim verdiğini aktarıp, katılımcılara ve parti okulu eğitmenlerine teşekkür etti. İKİ GÜNLÜK EĞİTİM ÜTSE programının ilk gününde üyelere teorik bilgiler aktarılırken, iletişim, parti tarihi, tüzük, program ve sosyal demokrasi dersleri verildi. İkinci günde ise bu derslere ek olarak eğitim programının bir parçasını oluşturan sosyal proje tasarımı anlatıldı.  Katılımcılar iki günlük eğitimin ardından proje danışmanının eşliğinde hazırladıkları proje taslağını bir aylık süre içerisinde hayata geçirecek. Gerçekleştirilen projeler Parti Okulu Genel Merkezi’ne sunulduktan sonra katılımcılara sertifika verilecek.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu Adana’da ilk defa aynı anda hem İl örgütünde hem de Çukurova ilçe Örgütü’nde Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi (ÜTSE) çalışmasını gerçekleştirdi. İki günlük eğitim programına Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katılarak destek oldular.

TÜM ÜYELERİN ALMASI GEREKEN EĞİTİM

Eğitim programının açış konuşmasını yapan İl Eğitim Sekreteri Halime Ünlü, ÜTSE’nin her Cumhuriyet Halk Partisi üyesinin alması gereken bir eğitim programı olduğunu vurguladı. ÜTSE ile partinin kuruluş felsefesi, hedefleri ve bu hedeflere ulaşma konusunda yapılması gerekenler ve kullanılması gereken araçlarla ilgili temel bilgileri edindiğini aktaran Ünlü, “Aktif partililik bilincinin yerleşmesi için bu eğitimin tüm üyeler tarafından alınması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

ADANA’DA BİR İLK

CHP Parti Okulu’nun “Parti okulu iktidar yolu” sloganını anımsatan Parti Okulu Adana Koordinatörü ve CHP Çukurova İlçe Başkanı Av.Remzi Ümit Atay, Parti Okulu eğitmenlerinin Adana’da ilk defa aynı anda iki noktada birden eğitim verdiğini aktarıp, katılımcılara ve parti okulu eğitmenlerine teşekkür etti.

İKİ GÜNLÜK EĞİTİM

ÜTSE programının ilk gününde üyelere teorik bilgiler aktarılırken, iletişim, parti tarihi, tüzük, program ve sosyal demokrasi dersleri verildi.

İkinci günde ise bu derslere ek olarak eğitim programının bir parçasını oluşturan sosyal proje tasarımı anlatıldı.  Katılımcılar iki günlük eğitimin ardından proje danışmanının eşliğinde hazırladıkları proje taslağını bir aylık süre içerisinde hayata geçirecek. Gerçekleştirilen projeler Parti Okulu Genel Merkezi’ne sunulduktan sonra katılımcılara sertifika verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.