CHP’YE “SAĞDAN” ADAY DEVŞİRME OPERASYONU

SİYASET 15.10.2018 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2058+ kez okundu.
 

CHP’YE “SAĞDAN” ADAY DEVŞİRME OPERASYONU

  Daha önce AK Parti ve MHP’nin kapısını çalan, talepleri gerçekleşmeyince de Demokrat Parti’den Sarıçam Belediye Başkan adayı olan Abdurrahman Erkoç, dün CHP’ye üye oldu.  GENEL BAŞKANA ÇIKARACAKLAR Erkoç’un önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamına götürüleceği belirtiliyor. İddialara göre, bu işin başını ise milletvekili Ayhan Barut çekiyor. Barut’un  bir süre önce ilçe bakanlığından istifa edip Sarıçam Belediye Başkan adaylığı için sahaya inen Celal Güven’in önünü kesmek için böyle bir operasyon yaptığı öne sürülüyor.  GEÇEN SEÇİMDE SAĞ ADAYLA SIFIR ÇEKTİLER Geçen dönem MHP’li Eski Belediye Başkanı Ahmet Ünal’ın yeğeni emekli Tapu Müdürü Cumali Yakan, Sarıçam Belediye Başkan adayı yapılmıştı. Emek veren parti üyeleri yerine sağ kökenli bir adayla gidilen seçimde CHP adeta sıfır çekmişti. Cumali Yakan ile seçime giren CHP, Sarıçam ilçesinde bir meclis üyesi bile çıkaramadı.  AMAÇ GÜVEN’İN ÖNÜNÜ KESMEK Mİ?  Tam dört yıldır CHP ilçe başkanlığı yapan, sürekli sahada olan işadamı Celal Güven’in, partiye maddi manevi büyük destek sağlamasına rağmen adaylığının engellenmek istenmesine tepki büyük. Milletvekili Barut, daha önce de, “Beni niye az adamla karşıladınız?” diyerek Sarıçam ilçesinde rezalet çıkarmıştı. İddialara göre, tüm bu engellemenin nedeni Güven’in Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yakın olması.

 

Daha önce AK Parti ve MHP’nin kapısını çalan, talepleri gerçekleşmeyince de Demokrat Parti’den Sarıçam Belediye Başkan adayı olan Abdurrahman Erkoç, dün CHP’ye üye oldu. 
GENEL BAŞKANA ÇIKARACAKLAR
Erkoç’un önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamına götürüleceği belirtiliyor. İddialara göre, bu işin başını ise milletvekili Ayhan Barut çekiyor. Barut’un  bir süre önce ilçe bakanlığından istifa edip Sarıçam Belediye Başkan adaylığı için sahaya inen Celal Güven’in önünü kesmek için böyle bir operasyon yaptığı öne sürülüyor. 
GEÇEN SEÇİMDE SAĞ ADAYLA SIFIR ÇEKTİLER
Geçen dönem MHP’li Eski Belediye Başkanı Ahmet Ünal’ın yeğeni emekli Tapu Müdürü Cumali Yakan, Sarıçam Belediye Başkan adayı yapılmıştı. Emek veren parti üyeleri yerine sağ kökenli bir adayla gidilen seçimde CHP adeta sıfır çekmişti. Cumali Yakan ile seçime giren CHP, Sarıçam ilçesinde bir meclis üyesi bile çıkaramadı. 
AMAÇ GÜVEN’İN ÖNÜNÜ KESMEK Mİ? 
Tam dört yıldır CHP ilçe başkanlığı yapan, sürekli sahada olan işadamı Celal Güven’in, partiye maddi manevi büyük destek sağlamasına rağmen adaylığının engellenmek istenmesine tepki büyük. Milletvekili Barut, daha önce de, “Beni niye az adamla karşıladınız?” diyerek Sarıçam ilçesinde rezalet çıkarmıştı. İddialara göre, tüm bu engellemenin nedeni Güven’in Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yakın olması.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.