CHP Yüreğir’de kadının adı yok

SİYASET 08.12.2017 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1488+ kez okundu.
 

CHP Yüreğir’de kadının adı yok

CHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, dün yapılan ilçe kongresinde yeniden başkanlığa seçildi.  LİSTEYE TEPKİ GÖSTERDİLER Altın Gece Balo salonunda gerçekleştirilen kongreye tek liste ile gidildi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın açık destek verdiği İsmet Yüksel, bir kez daha seçildi ama listeyi görenler tepki gösterdi.  YÖNETİMİ  ZEYDAN YAPTI Örgütlere açıkça müdahale eden Zeydan Karalar’ın Yüreğir ilçe yönetim kurulu listesinin tamamını kendisinin yazdığı öne sürüldü. Bazı partililer, listeye tepki gösterip salonu terketti. Kongrede kadın kotasına da uyulmadı.     COŞKUSUZ KONGRE  Genel merkez düzeyinde kongreye katılım olmadı. Katılımın düşük olduğu coşkusuz kongreye CHP Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan Belediye Başanı Zeydan Karalar ve  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katıldı.

CHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, dün yapılan ilçe kongresinde yeniden başkanlığa seçildi. 

LİSTEYE TEPKİ GÖSTERDİLER
Altın Gece Balo salonunda gerçekleştirilen kongreye tek liste ile gidildi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın açık destek verdiği İsmet Yüksel, bir kez daha seçildi ama listeyi görenler tepki gösterdi. 
YÖNETİMİ  ZEYDAN YAPTI
Örgütlere açıkça müdahale eden Zeydan Karalar’ın Yüreğir ilçe yönetim kurulu listesinin tamamını kendisinin yazdığı öne sürüldü. Bazı partililer, listeye tepki gösterip salonu terketti. Kongrede kadın kotasına da uyulmadı.    
COŞKUSUZ KONGRE 
Genel merkez düzeyinde kongreye katılım olmadı. Katılımın düşük olduğu coşkusuz kongreye CHP Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan Belediye Başanı Zeydan Karalar ve  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.