Çin’den gelen iyi haberler yalan!

GÜNDEM 25.03.2020 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1894+ kez okundu.
 

Çin’den gelen iyi haberler yalan!

Çin geçen haftadan bu yana yerli corona virüsü vakası tespit edilmediğini duyuruyor ve iki aydır tecrit altında yaşayan milyonlarca insan için seyahat kısıtlamalarını kaldırmayı planlıyor. Fakat New York merkezli Vice News internet sitesi, Pekin’in açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını öne sürdü. İddiaya göre; Çin yerli yeni vakalar bulunmasına karşın bunları bildirmiyor. Diğer ülkelerden farklı olarak ve Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) klavuzuna rağmen Çin, belirti görülmeyen hastayı corona virüsü testi pozitif çıksa da bildirmiyor. Bu kategoride kaç kişinin bulunduğu da açıklanmıyor.

Çin geçen haftadan bu yana yerli corona virüsü vakası tespit edilmediğini duyuruyor ve iki aydır tecrit altında yaşayan milyonlarca insan için seyahat kısıtlamalarını kaldırmayı planlıyor.

Fakat New York merkezli Vice News internet sitesi, Pekin’in açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını öne sürdü. İddiaya göre; Çin yerli yeni vakalar bulunmasına karşın bunları bildirmiyor.

Diğer ülkelerden farklı olarak ve Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) klavuzuna rağmen Çin, belirti görülmeyen hastayı corona virüsü testi pozitif çıksa da bildirmiyor. Bu kategoride kaç kişinin bulunduğu da açıklanmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.