Çocuğunu Severken Silahlı Saldırıda Ağır Yaralandı

DÜNYA 02.11.2016 - 08:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2170+ kez okundu.
 

Çocuğunu Severken Silahlı Saldırıda Ağır Yaralandı

  2 Kasım 2016 Çarşamba 09:09   Samsun'da sokakta çocuğunu severken eşinin yanında silahlı saldırıya uğrayan Yasin K. ağır yaralandı. Kurşunlar talihsiz vatandaşın kafasına ve bacağına isabet etti. Samsun'da sokakta çocuğunu severken eşinin yanında silahlı saldırıya uğrayan şahıs ağır yaralandı. KAFASINDAN GİREN KURŞUN İÇERDE KALDI Olay, Samsun'un Canik ilçesi 200 Evler mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinin yanındaki sokakta yanında eşi Kader K. (26) ile birlikte çocuklarını seven Yasin K. (26) sopalı ve silahlı saldırıya uğradı. Kafasından ve sol bacağından vurularak yaralanan Yasin K., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yasin K.'nin kafasının arkasından giren kurşunun içeride kaldığı tespit edildi. Yasin K.'nin eşi ve yakınları olayın ardından hastanede gözyaşlarına boğuldular. EŞİ VURAN KİŞİYİ SÖYLEDİ Eşinin çocuğunu severken yanında silahlı ve sopalı saldırıya uğradığını ve kendisinin de sopayla darp edildiğini söyleyen Kader K., eşini Hasan K.'nin vurduğunu iddia etti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Polis, kaçan silahlı saldırgan ile yanında bulunan şahısları yakalamaya çalışıyor.

 

 

Samsun'da sokakta çocuğunu severken eşinin yanında silahlı saldırıya uğrayan Yasin K. ağır yaralandı. Kurşunlar talihsiz vatandaşın kafasına ve bacağına isabet etti.

Samsun'da sokakta çocuğunu severken eşinin yanında silahlı saldırıya uğrayan şahıs ağır yaralandı.

KAFASINDAN GİREN KURŞUN İÇERDE KALDI

Olay, Samsun'un Canik ilçesi 200 Evler mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinin yanındaki sokakta yanında eşi Kader K. (26) ile birlikte çocuklarını seven Yasin K. (26) sopalı ve silahlı saldırıya uğradı. Kafasından ve sol bacağından vurularak yaralanan Yasin K., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yasin K.'nin kafasının arkasından giren kurşunun içeride kaldığı tespit edildi. Yasin K.'nin eşi ve yakınları olayın ardından hastanede gözyaşlarına boğuldular.

EŞİ VURAN KİŞİYİ SÖYLEDİ

Eşinin çocuğunu severken yanında silahlı ve sopalı saldırıya uğradığını ve kendisinin de sopayla darp edildiğini söyleyen Kader K., eşini Hasan K.'nin vurduğunu iddia etti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Polis, kaçan silahlı saldırgan ile yanında bulunan şahısları yakalamaya çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.