Çocuk Şenliği’nin geliri kimsesiz çocuklara

24.04.2019 - 12:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1747+ kez okundu.
 

Çocuk Şenliği’nin geliri kimsesiz çocuklara

  Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin Geleneksel Çocuk Şenliği, bu yıl Çukurova GİAD’ın İyilik Melekleri Kadın Platformu tarafından kimsesiz ve yetim çocuklar yararına düzenlendi.   Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği dünyadaki tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen Çocuk Şenliği, Atlıspor Tesisleri’nde yapıldı. Bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen şenlik, Çukurova GİAD Kadın Platformu tarafından kimsesiz ve yetim çocuklar yararına sosyal sorumluluk projesi olarak yaşam buldu. Dernek üyelerinin eşleri ve çocuklarıyla birlikte yoğun katılım gösterdiği organizasyonda, gelir elde etmek amacıyla özel hediye çekilişleri de düzenlendi. Palyaço gösterisiyle eğlenen çocukların yüzleri boyandı. Halat çekme, çuval yarışı, kaşıkla yumurta taşıma gibi çeşitli yarışmalarla eğlenen çocuklar, aynı yarışmalarda anne-babalarını da yoğun tempoyla alkışlayarak desteklediler.   ASK İnşaat, Big Chefs, Estelite, Gen Pırlanta, Just Like You, Keskin İnşaat, Kip, Madenci’nin sponsor olduğu şenlikte cup kek, boya, satranç, taç yapım gibi çeşitli atölyelere de katılan çocuklar, La Noche Academy’nin dansçılarının şovlarına da eşlik ettiler. Aileleriyle birlikte zumba yapan çocukların şenliği, 10’ıncı Yıl Marşı’nın seslendirilmesiyle son buldu. Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, şenliğe katılan ve yarışan çocukları madalya ile ödüllendirdi.   Atatürk’ün Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı 23 Nisan’ı geleceği emanet ettiğimiz çocuklara armağan ettiğini hatırlatan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, “Üzerinde özgür ve bağımsız yaşadığımız ülkemizde, demokrasinin güvencesi olan TBMM’nin kuruluşunun 99’uncu yıldönümünü kutluyoruz. Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu özel günü geleceğin teminatı çocuklarımıza hediye eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve sevgiyle anarken, milli egemenliği sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

 

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin Geleneksel Çocuk Şenliği, bu yıl Çukurova GİAD’ın İyilik Melekleri Kadın Platformu tarafından kimsesiz ve yetim çocuklar yararına düzenlendi.

 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği dünyadaki tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen Çocuk Şenliği, Atlıspor Tesisleri’nde yapıldı. Bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen şenlik, Çukurova GİAD Kadın Platformu tarafından kimsesiz ve yetim çocuklar yararına sosyal sorumluluk projesi olarak yaşam buldu. Dernek üyelerinin eşleri ve çocuklarıyla birlikte yoğun katılım gösterdiği organizasyonda, gelir elde etmek amacıyla özel hediye çekilişleri de düzenlendi. Palyaço gösterisiyle eğlenen çocukların yüzleri boyandı. Halat çekme, çuval yarışı, kaşıkla yumurta taşıma gibi çeşitli yarışmalarla eğlenen çocuklar, aynı yarışmalarda anne-babalarını da yoğun tempoyla alkışlayarak desteklediler.

 

ASK İnşaat, Big Chefs, Estelite, Gen Pırlanta, Just Like You, Keskin İnşaat, Kip, Madenci’nin sponsor olduğu şenlikte cup kek, boya, satranç, taç yapım gibi çeşitli atölyelere de katılan çocuklar, La Noche Academy’nin dansçılarının şovlarına da eşlik ettiler. Aileleriyle birlikte zumba yapan çocukların şenliği, 10’ıncı Yıl Marşı’nın seslendirilmesiyle son buldu. Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, şenliğe katılan ve yarışan çocukları madalya ile ödüllendirdi.

 

Atatürk’ün Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı 23 Nisan’ı geleceği emanet ettiğimiz çocuklara armağan ettiğini hatırlatan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, “Üzerinde özgür ve bağımsız yaşadığımız ülkemizde, demokrasinin güvencesi olan TBMM’nin kuruluşunun 99’uncu yıldönümünü kutluyoruz. Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu özel günü geleceğin teminatı çocuklarımıza hediye eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve sevgiyle anarken, milli egemenliği sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.