“Çocuklara Kitap Okuma Atölyesi 7”

EĞİTİM 22.11.2017 - 11:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1818+ kez okundu.
 

“Çocuklara Kitap Okuma Atölyesi 7”

  “Çocuklar İçin Kitap Okuma Atölye Çalışmasının” yedincisi 19 Kasım 2017 Pazar günü Yaşam ve Stil Blogger’ı olan İngilizce Öğretmeni Leman Tatlı ve gönüllü okuyucu arkadaşları tarafından gerçekleştirildi. Etkinliğe 4,5,6,7 yaşları arasında 48 çocuk katıldı. “Annemin Çantası” hikaye kitabı gönüllü Anaokulu Öğretmen’i Zozan Yılmaz tarafından baştan sona okundu ve kitap ile ilgili oyunlar oynandı, şarkılar söylendi. Etkinliğin sonunda çocuklara hediye kitaplar ve kitap ayraçları dağıtıldı. Sosyal medyayı gerçek ortama taşıyıp, insanları buluşturan Leman Tatlı: “Kendi çabalarımız ile çocukları mutlu etmek ve kitap okuma konusunda farkındalık yaratma adına gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğimize ilgi büyük oldu. Duyuruyu sosyal medya hesabımdan yaptım ve geri dönüşlerden çok mutlu olduk. Günün sonunda çocuklar da veliler de mutlu ayrıldılar” dedi. TATLI ayrıca; “Sosyal sorumluluk adına düzenlediğimiz bu etkinliği ayda bir gönüllü okuyucular ile devam ettirmeyi planlıyoruz.” diye belirtti. Etkinliğe Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü ev sahipliği yaptı.

 

“Çocuklar İçin Kitap Okuma Atölye Çalışmasının” yedincisi 19 Kasım 2017 Pazar günü Yaşam ve Stil Blogger’ı olan İngilizce Öğretmeni Leman Tatlı ve gönüllü okuyucu arkadaşları tarafından gerçekleştirildi. Etkinliğe 4,5,6,7 yaşları arasında 48 çocuk katıldı. “Annemin Çantası” hikaye kitabı gönüllü Anaokulu Öğretmen’i Zozan Yılmaz tarafından baştan sona okundu ve kitap ile ilgili oyunlar oynandı, şarkılar söylendi. Etkinliğin sonunda çocuklara hediye kitaplar ve kitap ayraçları dağıtıldı. Sosyal medyayı gerçek ortama taşıyıp, insanları buluşturan Leman Tatlı: “Kendi çabalarımız ile çocukları mutlu etmek ve kitap okuma konusunda farkındalık yaratma adına gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğimize ilgi büyük oldu. Duyuruyu sosyal medya hesabımdan yaptım ve geri dönüşlerden çok mutlu olduk. Günün sonunda çocuklar da veliler de mutlu ayrıldılar” dedi. TATLI ayrıca; “Sosyal sorumluluk adına düzenlediğimiz bu etkinliği ayda bir gönüllü okuyucular ile devam ettirmeyi planlıyoruz.” diye belirtti.

Etkinliğe Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü ev sahipliği yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.