ÇOMU, ‘MÜSİAD DOST MECLİSİ’Nİ AĞIRLADI

EKONOMİ 16.09.2017 - 08:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2552+ kez okundu.
 

ÇOMU, ‘MÜSİAD DOST MECLİSİ’Nİ AĞIRLADI

MÜSİAD ADANA BAŞKANI KAVAK: Çabamızın büyüme verilerine yansıdığını görmek gurur verici MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, Türkiye ekonomisinin ikinci çeyrekte 5,1 büyümesinin iş çevrelerince memnuniyetle karşılandığını söyledi. Bu orandaki büyümenin yeni yatırımlara ışık tutacağını belirten Kavak, “En büyük katkı 2,9 ila yatırımlardan geldi. Bu, tüketerek değil, yatırım yaparak ve üreterek büyüme modeline geçen ekonomi için çok anlamlı. Bizler ülkemize güveniyor, bütün hayallerimizi daha güçlü bir Türkiye üzerine inşa ediyoruz” dedi. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi’nin ‘Dost Meclisi’ toplantısında ekonominin durumunu ve yeni dönem faaliyetleri değerlendiren Kavak, her MÜSİAD aile ferdinin daha fazla ihracat, daha fazla yatırım ve daha fazla katma değeri yüksek üretime kafa yorduğunu hatırlatarak, bu çabanın büyüme verilerine yansımasına mutlu olduklarını söyledi. ÇOMU: DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK​​​​​​​​ 100’e yakın MÜSİAD üyesinin katıldığı ‘Dost Meclisi’ buluşmasına NÇS Tarım Tesisleri’nde ev sahipliği yapan Sunar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nuri Çomu da müreffeh bir Türkiye için yola çıkan iş insanlarının MÜSİAD’ı her geçen gün büyüttüğünü ve güçlendirdiğini söyledi. Türkiye’nin zor dönemlerinde en genç şube başkanı olarak görev aldığı MÜSİAD’da çalışmanın gururunu yaşadığını anlatan Çomu, “Yeni Türkiye’nin doğuşu için hepimiz bedeller ödedik ve ödemeye devam ediyoruz. 15 Temmuz darbe girişimi ile ülkemizin 15 yılda elde ettiği kazanımları bir gecede kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldık. Şükürler olsun ki devletimiz ve milletimiz el ele vererek bu darbe girişimine bir tarih yazarak ‘dur’ dedi. Ben inanıyorum ki ülkemizi çok daha güzel günler bekliyor. 11 bini aşan üyesi, 60 bine yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan MÜSİAD, büyüyen Türkiye’nin ekonomi alanındaki sigortasıdır” dedi.



MÜSİAD ADANA BAŞKANI KAVAK:
Çabamızın büyüme verilerine yansıdığını görmek gurur verici

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, Türkiye ekonomisinin ikinci çeyrekte 5,1 büyümesinin iş çevrelerince memnuniyetle karşılandığını söyledi. Bu orandaki büyümenin yeni yatırımlara ışık tutacağını belirten Kavak, “En büyük katkı 2,9 ila yatırımlardan geldi. Bu, tüketerek değil, yatırım yaparak ve üreterek büyüme modeline geçen ekonomi için çok anlamlı. Bizler ülkemize güveniyor, bütün hayallerimizi daha güçlü bir Türkiye üzerine inşa ediyoruz” dedi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi’nin ‘Dost Meclisi’ toplantısında ekonominin durumunu ve yeni dönem faaliyetleri değerlendiren Kavak, her MÜSİAD aile ferdinin daha fazla ihracat, daha fazla yatırım ve daha fazla katma değeri yüksek üretime kafa yorduğunu hatırlatarak, bu çabanın büyüme verilerine yansımasına mutlu olduklarını söyledi.
ÇOMU: DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK​​​​​​​​ 100’e yakın MÜSİAD üyesinin katıldığı ‘Dost Meclisi’ buluşmasına NÇS Tarım Tesisleri’nde ev sahipliği yapan Sunar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nuri Çomu da müreffeh bir Türkiye için yola çıkan iş insanlarının MÜSİAD’ı her geçen gün büyüttüğünü ve güçlendirdiğini söyledi. Türkiye’nin zor dönemlerinde en genç şube başkanı olarak görev aldığı MÜSİAD’da çalışmanın gururunu yaşadığını anlatan Çomu, “Yeni Türkiye’nin doğuşu için hepimiz bedeller ödedik ve ödemeye devam ediyoruz. 15 Temmuz darbe girişimi ile ülkemizin 15 yılda elde ettiği kazanımları bir gecede kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldık. Şükürler olsun ki devletimiz ve milletimiz el ele vererek bu darbe girişimine bir tarih yazarak ‘dur’ dedi. Ben inanıyorum ki ülkemizi çok daha güzel günler bekliyor. 11 bini aşan üyesi, 60 bine yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan MÜSİAD, büyüyen Türkiye’nin ekonomi alanındaki sigortasıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.