COŞKUYLA KUTLADIK

GÜNDEM 29.10.2018 - 17:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1611+ kez okundu.
 

COŞKUYLA KUTLADIK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Adana’da da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle  Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen tören, vatandaşların da katılımıyla gerçekleştirildi.  ANDIMIZI OKUDULAR Törene, Vali Mahmut Demirtaş, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, milletvekilleri ve yurttaşlar katıldı. Törende bazı vatandaşlar, toplu bir şekilde 'Andımız'ı okurken Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların bayramını kutladı. Öğrenciler halk oyunları gösterisi yaptı,  şiirler okudu.  Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı da okundu.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Adana’da da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle  Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen tören, vatandaşların da katılımıyla gerçekleştirildi. 
ANDIMIZI OKUDULAR
Törene, Vali Mahmut Demirtaş, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, milletvekilleri ve yurttaşlar katıldı. Törende bazı vatandaşlar, toplu bir şekilde 'Andımız'ı okurken Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların bayramını kutladı. Öğrenciler halk oyunları gösterisi yaptı,  şiirler okudu.  Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı da okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.