Covid-19 şalgamcının işini artırdı!

SAĞLIK-YAŞAM 02.10.2020 - 16:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1308+ kez okundu.
 

Covid-19 şalgamcının işini artırdı!

EJRDER BAŞARAN / EGEMEN / ÖZEL HABER  Adana’da daha önce Sars gribi ile Çin’e ihracatını artıran şalgamcılar, pandeminin adının duyulduğu ilk andan itibaren ‘bağışıklığa olan faydaları’ bilindiği için bu kez yurt içi satışlarını artırdı.  Adonis Şalgamları’nın üreticisi Fatih Turgut, kırmızı havucun bulgur ile mayalanması sonucu ortaya çıkan şalgamın vücut direncini yükselttiğinin bilindiğini söyledi. Turgut, Büyüksaat’teki işyerlerinde pandeminin ortaya çıktığı günlerde taleplerin arttığını anlatarak, “Ürünlerimiz büyük ilgi görüyor. Kendimize özgü yılların deneyimi ile ürettiğimiz şalgamı içenler, yeniden bizi tercih ediyor. Özellikle Adana’ya şehir dışından gelenlerin uğrak yeri olan Büyüksaat ve civarını görenler mutlaka şalgamın tadından etkileniyor” ifadelerini kullandı. Turgut,  5 ve 3 litrelik şişelerde hazırladıkları ürünler için sipariş de aldıklarını anlattı.  ŞALGAM PANDEMİDEN DOLAYI PET BARDAKTA  Bu arada, pandemiden dolayı bazı şalgamcılar da cam bardaklar yerine pet bardakları tercih ediyor. Şalgamı severek içtiğini söyleyen Mustafa Şimşek, “Özellikle toplu tüketim yapılan yerlerde, özellikle bu dönemde pet bardak uygulaması son derece yerinde. Bu sayede şalgam ve diğer içecekleri gönül rahatlığıyla içebiliyoruz” dedi.

EJRDER BAŞARAN / EGEMEN / ÖZEL HABER 
Adana’da daha önce Sars gribi ile Çin’e ihracatını artıran şalgamcılar, pandeminin adının duyulduğu ilk andan itibaren ‘bağışıklığa olan faydaları’ bilindiği için bu kez yurt içi satışlarını artırdı.  Adonis Şalgamları’nın üreticisi Fatih Turgut, kırmızı havucun bulgur ile mayalanması sonucu ortaya çıkan şalgamın vücut direncini yükselttiğinin bilindiğini söyledi. Turgut, Büyüksaat’teki işyerlerinde pandeminin ortaya çıktığı günlerde taleplerin arttığını anlatarak, “Ürünlerimiz büyük ilgi görüyor. Kendimize özgü yılların deneyimi ile ürettiğimiz şalgamı içenler, yeniden bizi tercih ediyor. Özellikle Adana’ya şehir dışından gelenlerin uğrak yeri olan Büyüksaat ve civarını görenler mutlaka şalgamın tadından etkileniyor” ifadelerini kullandı. Turgut,  5 ve 3 litrelik şişelerde hazırladıkları ürünler için sipariş de aldıklarını anlattı. 
ŞALGAM PANDEMİDEN DOLAYI PET BARDAKTA 
Bu arada, pandemiden dolayı bazı şalgamcılar da cam bardaklar yerine pet bardakları tercih ediyor. Şalgamı severek içtiğini söyleyen Mustafa Şimşek, “Özellikle toplu tüketim yapılan yerlerde, özellikle bu dönemde pet bardak uygulaması son derece yerinde. Bu sayede şalgam ve diğer içecekleri gönül rahatlığıyla içebiliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.