ÇÜ 70 öğrencisini mezun etti

EĞİTİM 03.07.2017 - 16:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1993+ kez okundu.
 

ÇÜ 70 öğrencisini mezun etti

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun 2016-2017 Akademik Yılı mezunları için tören düzenlendi. Törende 70 öğrenci keplerini fırlatarak mezun oldu.   Tekstil, giyim, ayakkabı ve deri, makine ve metal teknolojileri, mimarlık ve şehir planlama, elektronik ve otomasyon, elektrik ve enerji, mülkiyet koruma ve güvenlik olmak üzere toplam 6 bölümde öğrenim görülen ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 70 öğrenci için, Adana Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu’nda mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, öğretim görevlileri, AOSB yetkilileri ve öğrenciler katıldı.   Törenin açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, 6. dönem mezunlarını verdiklerini ifade ederek ailelere ve akademisyenlere, AOSB Yönetimine ve laboratuvar kuran Türk Telekom Yönetimine katkılarından dolayı teşekkür etti.   Prof. Dr. Erdoğan: “Türkiye’nin En Büyük İhtiyaçlarından Biri Teknik Eleman Açığı.” Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan ise Çukurova Üniversitesi’nin eğitim öğretimde 44 yılı geride bıraktığını ifade ederek Çukurova Üniversitesi’nin Türkiye’nin ilk 10 üniversitesinden biri olduğunu söyledi. Öğrencilere seslenen Prof. Dr. Erdoğan, “Türkiye’nin en büyük ihtiyaçlarından biri teknik eleman açığı. Bu mezuniyeti alarak sizlerde bu ihtiyacı karşılayacak bir iş gücü ortaya koyuyorsunuz. Bu anlamda çok değerli bir eğitimi tamamladınız.” dedi. Üniversite sanayi işbirliğine de değinen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun Adana Organize Sanayi Bölgesi içerisinde olmasının önemli olduğuna vurgu yaptı.   Keplerini Fırlatarak Mezun Oldular. Açılış konuşmalarının ardından okul birincisinin mezuniyet kütüğüne isimliğini çaktığı törende, 5 farklı bölümün birincilerine protokol üyeleri mezuniyet belgeleri ve hediyelerini verdi. Öğrenciler, tören sonunda keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun 2016-2017 Akademik Yılı mezunları için tören düzenlendi. Törende 70 öğrenci keplerini fırlatarak mezun oldu.

 

Tekstil, giyim, ayakkabı ve deri, makine ve metal teknolojileri, mimarlık ve şehir planlama, elektronik ve otomasyon, elektrik ve enerji, mülkiyet koruma ve güvenlik olmak üzere toplam 6 bölümde öğrenim görülen ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 70 öğrenci için, Adana Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu’nda mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, öğretim görevlileri, AOSB yetkilileri ve öğrenciler katıldı.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, 6. dönem mezunlarını verdiklerini ifade ederek ailelere ve akademisyenlere, AOSB Yönetimine ve laboratuvar kuran Türk Telekom Yönetimine katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Prof. Dr. Erdoğan: “Türkiye’nin En Büyük İhtiyaçlarından Biri Teknik Eleman Açığı.”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan ise Çukurova Üniversitesi’nin eğitim öğretimde 44 yılı geride bıraktığını ifade ederek Çukurova Üniversitesi’nin Türkiye’nin ilk 10 üniversitesinden biri olduğunu söyledi. Öğrencilere seslenen Prof. Dr. Erdoğan, “Türkiye’nin en büyük ihtiyaçlarından biri teknik eleman açığı. Bu mezuniyeti alarak sizlerde bu ihtiyacı karşılayacak bir iş gücü ortaya koyuyorsunuz. Bu anlamda çok değerli bir eğitimi tamamladınız.” dedi.

Üniversite sanayi işbirliğine de değinen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun Adana Organize Sanayi Bölgesi içerisinde olmasının önemli olduğuna vurgu yaptı.

 

Keplerini Fırlatarak Mezun Oldular.

Açılış konuşmalarının ardından okul birincisinin mezuniyet kütüğüne isimliğini çaktığı törende, 5 farklı bölümün birincilerine protokol üyeleri mezuniyet belgeleri ve hediyelerini verdi. Öğrenciler, tören sonunda keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.