ÇÜ DEVLET KONSERVATUVARI EĞİTMEN VE ÖĞRENCİLERİ YİNE AYAKTA ALKIŞLANDI

EĞİTİM 25.05.2018 - 09:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2008+ kez okundu.
 

ÇÜ DEVLET KONSERVATUVARI EĞİTMEN VE ÖĞRENCİLERİ YİNE AYAKTA ALKIŞLANDI

Her eğitim öğretim döneminde katıldıkları birçok yarışmadan derece ve ödüllerle Adana’ya dönen Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı öğrencileri, bu kez hocaları ile birlikte çıktıkları ‘Geleneksel Bahar Konseri’ndeki performanslarıyla yine ayakta alkışlandılar.
ÇÜ Devlet Konservatuvarı tarafından geleneksel hale getirilen Bahar Konseri bu yılda Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti. Birbirinden yetenekli öğrenciler, piyano ve keman resitali ile dinleyenlere unutulmaz bir dinleti sundu.   ÖĞRENCİLER DİNLEYENLERİ MEST ETTİ. Birbirinden farklı etkinliklerle sanatseverlerle buluşmaya devam eden Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda klasik müzik eğitimi gören, Prof. Dr. Saida Behduva, Doç. Dr. Ulviyye Güler ve Öğretim Görevlisi Slava Kaynov’nın öğrencileri Çınar Göçmen, Ege Akpınar, Ali emre Bulut, Ahmet Efe Demirdi, Çiğdem Ebinç, Bilge Gürer, Benhur Yasemin, Erol Emmioğlu, Beste Yıldız, Yasmin Mangıtay, Buse Karakılçık, Ahmet Düzenoğlu, Umay Açanal, Sıla Okay ve Selin Yağmur Uslu’nun resitali dinleyenleri mest etti.   DOÇ. DR. GÜLER VE JULMURZİNA’DAN İKİ PİYANO DİNLETİSİ… Geleneksel Bahar Konserinde ayrıca Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan Doç. Dr. Ulviyye Güler ve Öğretim Görevlisi Madina Julmurzina tarafından ikili piyano dinletisi sunuldu. Geçtiğimiz aylarda uluslararası yarışmada Grand Prix ödülü de alan dinleti, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Resital anı fotoğrafı çekimiyle son buldu.  
Her eğitim öğretim döneminde katıldıkları birçok yarışmadan derece ve ödüllerle Adana’ya dönen Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı öğrencileri, bu kez hocaları ile birlikte çıktıkları ‘Geleneksel Bahar Konseri’ndeki performanslarıyla yine ayakta alkışlandılar.

ÇÜ Devlet Konservatuvarı tarafından geleneksel hale getirilen Bahar Konseri bu yılda Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti. Birbirinden yetenekli öğrenciler, piyano ve keman resitali ile dinleyenlere unutulmaz bir dinleti sundu.

 

ÖĞRENCİLER DİNLEYENLERİ MEST ETTİ.

Birbirinden farklı etkinliklerle sanatseverlerle buluşmaya devam eden Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda klasik müzik eğitimi gören, Prof. Dr. Saida Behduva, Doç. Dr. Ulviyye Güler ve Öğretim Görevlisi Slava Kaynov’nın öğrencileri Çınar Göçmen, Ege Akpınar, Ali emre Bulut, Ahmet Efe Demirdi, Çiğdem Ebinç, Bilge Gürer, Benhur Yasemin, Erol Emmioğlu, Beste Yıldız, Yasmin Mangıtay, Buse Karakılçık, Ahmet Düzenoğlu, Umay Açanal, Sıla Okay ve Selin Yağmur Uslu’nun resitali dinleyenleri mest etti.

 

DOÇ. DR. GÜLER VE JULMURZİNA’DAN İKİ PİYANO DİNLETİSİ…

Geleneksel Bahar Konserinde ayrıca Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan Doç. Dr. Ulviyye Güler ve Öğretim Görevlisi Madina Julmurzina tarafından ikili piyano dinletisi sunuldu. Geçtiğimiz aylarda uluslararası yarışmada Grand Prix ödülü de alan dinleti, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Resital anı fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.