ÇÜ Devlet Konservatuvarı Konserleri Devam Ediyor

EĞİTİM 22.05.2017 - 12:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1877+ kez okundu.
 

ÇÜ Devlet Konservatuvarı Konserleri Devam Ediyor

  Çukurova Üniversitesi(ÇÜ) Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve akademisyenleri farklı konserlerle sanatseverlerle buluştu. Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı öğrencileriyle birlikte sahne alırken, Gençlik Senfoni Orkestrası da öğretim elemanlarıyla konser verdi. Uluslararası birçok yarışmada önemli dereceler elde den Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri verdikleri konserlerle sanatseverlerden büyük beğeni kazandı.   ÇÜ Konservatuvar Öğrencileri Devlet Senfoni Orkestrası İle Sahne Aldı. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Çukurova Senfoni Orkestrasıyla Genç Solistler Konseri verdi. Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Toğrul Ganiyev ve Senfoni Orkestrası Müdürü Artunc Coruh’un katkılarıyla gerçekleşen ortak konserde sanatseverler öğrencileri ve senfoni üyelerini ayakta alkışladı. Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Toğroul Ganioğlu, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ulviyye Güler ve Yrd. Doç. Dr. Seda Ayvazoğlu, öğrenci velileri ve sanatseverler katıldı.   Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, kemanda Kaan Alıcıoğlu, Bahar Yargı; Piyanoda Reyyan Yüksel, Çiğdem Ebinç, Bilge Gürer ve Zeynep Yargı Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile unutulmaz bir konser verdi.   Gençlik Senfoni Orkestrası Tam Not Aldı. Başarılarıyla adından söz ettiren Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bir konsere daha imza attı. Gençlik Senfoni Orkestrası birbirinden farklı eserlerle sanatseverlerle buluştu. Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirilen konsere öğrenciler ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi. Şef Tsvetan Krumow yönetimindeki konserde Mozart ve Bach’tan eserler sunuldu. Gecenin solistleri ise Doç. Dr. Ülviye Güler ile Öğr. Gör. Çağla Çoker’di.        

 

Çukurova Üniversitesi(ÇÜ) Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve akademisyenleri farklı konserlerle sanatseverlerle buluştu.

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı öğrencileriyle birlikte sahne alırken, Gençlik Senfoni Orkestrası da öğretim elemanlarıyla konser verdi. Uluslararası birçok yarışmada önemli dereceler elde den Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri verdikleri konserlerle sanatseverlerden büyük beğeni kazandı.

 

ÇÜ Konservatuvar Öğrencileri Devlet Senfoni Orkestrası İle Sahne Aldı.

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Çukurova Senfoni Orkestrasıyla Genç Solistler Konseri verdi. Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Toğrul Ganiyev ve Senfoni Orkestrası Müdürü Artunc Coruh’un katkılarıyla gerçekleşen ortak konserde sanatseverler öğrencileri ve senfoni üyelerini ayakta alkışladı.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Toğroul Ganioğlu, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ulviyye Güler ve Yrd. Doç. Dr. Seda Ayvazoğlu, öğrenci velileri ve sanatseverler katıldı.

 

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, kemanda Kaan Alıcıoğlu, Bahar Yargı; Piyanoda Reyyan Yüksel, Çiğdem Ebinç, Bilge Gürer ve Zeynep Yargı Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile unutulmaz bir konser verdi.

 

Gençlik Senfoni Orkestrası Tam Not Aldı.

Başarılarıyla adından söz ettiren Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bir konsere daha imza attı.

Gençlik Senfoni Orkestrası birbirinden farklı eserlerle sanatseverlerle buluştu. Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirilen konsere öğrenciler ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi. Şef Tsvetan Krumow yönetimindeki konserde Mozart ve Bach’tan eserler sunuldu. Gecenin solistleri ise Doç. Dr. Ülviye Güler ile Öğr. Gör. Çağla Çoker’di.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.