ÇÜ devlet konservatuvarında etkinlikler devam ediyor

EĞİTİM 12.03.2019 - 12:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1635+ kez okundu.
 

ÇÜ devlet konservatuvarında etkinlikler devam ediyor

  Türkiye’nin, en başarılı konservatuarlarından biri olan ÇÜ Devlet Konservatuvarı, etkinlikleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Okul Aile Birliği tarafından Konservatuvarda okuyan ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için kermes düzenlendi.   Devlet Konservatuvarı bahçesinde Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermese Konservatuvar yönetimi, öğrenciler ve aileler katıldı.   Aileler Evde Yaptıkları Ürünleri Sattı. Okul Aile Birliği Dernek Başkanı İlknur Bıyıklı’nın açılış konuşmasıyla başlayan kermeste yapılan ürünler satışa sunuldu. Dernek Başkanı Bıyıklı, ÇÜ Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin başarıları ile Türkiye’yi Adana’yı ve Çukurova Üniversitesi’ni her alanda temsil ettiklerini hatırlatarak, konservatuvarda maddi durumu yeterli olmayan öğrencilere destek olmayı amaçladıklarını söyledi. Aileler kermeste evde yaptıkları ürünleri satarken öğrenciler ise kermese gelen konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

 

Türkiye’nin, en başarılı konservatuarlarından biri olan ÇÜ Devlet Konservatuvarı, etkinlikleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Okul Aile Birliği tarafından Konservatuvarda okuyan ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için kermes düzenlendi.

 

Devlet Konservatuvarı bahçesinde Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermese Konservatuvar yönetimi, öğrenciler ve aileler katıldı.

 

Aileler Evde Yaptıkları Ürünleri Sattı.

Okul Aile Birliği Dernek Başkanı İlknur Bıyıklı’nın açılış konuşmasıyla başlayan kermeste yapılan ürünler satışa sunuldu. Dernek Başkanı Bıyıklı, ÇÜ Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin başarıları ile Türkiye’yi Adana’yı ve Çukurova Üniversitesi’ni her alanda temsil ettiklerini hatırlatarak, konservatuvarda maddi durumu yeterli olmayan öğrencilere destek olmayı amaçladıklarını söyledi.

Aileler kermeste evde yaptıkları ürünleri satarken öğrenciler ise kermese gelen konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.