ÇÜ Öğrenciler Spagettiden En Dayanıklı Köprüyü Yaparak Ödül Aldılar

EĞİTİM 29.05.2017 - 12:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1762+ kez okundu.
 

ÇÜ Öğrenciler Spagettiden En Dayanıklı Köprüyü Yaparak Ödül Aldılar

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri “III. Ulusal Spagetti Köprü Yarışması”ndan ödülle döndü. Ödüllü öğrenciler ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay’ı Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar makamında kabul etti.   Hasan Kalyoncu Üniversitesi KIT (Kalyoncu Institute of Technology) öğrenci topluluğu tarafından düzenlenen III. Ulusal Spagetti Köprü Yarışmasına Çukurova Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencileri damga vurdu.  Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmaya birçok üniversiteden yarışmacı katıldı.   Çukurova Üniversitesi’nden Black Crew 2 Grubu Birinci Oldu. Öğrencilerin en iyi bildiği malzeme olan ve yıllardır birçok kesimin severek tükettiği "spagetti" ile yapılan köprüler farklı görüntülerin çıkmasına neden oldu. Spagettiden yapılan birbirinden iddialı köprüler tasarımlarıyla da hayran bıraktırdı. Spagettilerin silikonla yapıştırılarak yapıldığı köprüler, tasarım olarak gerçek köprüleri aratmadı. İlk olarak köprüler jüri karşısında fuaye alanında görücüye çıkarak puan aldı. Jüri üyeleri estetik ve özgünlük açısından değerlendirmelerini tamamlayarak Çukurova Üniversitesi’nden Black Crew 2 grubunun köprüsü birinci oldu.   Rektör Prof. Dr. Kibar, Ödüllü Öğrenciler ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çagatay’ı Makamında Kabul Etti. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, yarışmada birinci olan öğrenciler Mehmet Altın ve Emre Şenol Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay’ı makamında kabul etti. 2 bin 500 TL değerindeki birincilik ödülüne sahip olan ve Çukurova Üniversitesi’ni yarışmada en iyi şekilde temsil eden öğrencileri Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar tebrik etti.    

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri “III. Ulusal Spagetti Köprü Yarışması”ndan ödülle döndü. Ödüllü öğrenciler ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay’ı Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar makamında kabul etti.

 

Hasan Kalyoncu Üniversitesi KIT (Kalyoncu Institute of Technology) öğrenci topluluğu tarafından düzenlenen III. Ulusal Spagetti Köprü Yarışmasına Çukurova Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencileri damga vurdu.  Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmaya birçok üniversiteden yarışmacı katıldı.

 

Çukurova Üniversitesi’nden Black Crew 2 Grubu Birinci Oldu.

Öğrencilerin en iyi bildiği malzeme olan ve yıllardır birçok kesimin severek tükettiği "spagetti" ile yapılan köprüler farklı görüntülerin çıkmasına neden oldu. Spagettiden yapılan birbirinden iddialı köprüler tasarımlarıyla da hayran bıraktırdı. Spagettilerin silikonla yapıştırılarak yapıldığı köprüler, tasarım olarak gerçek köprüleri aratmadı. İlk olarak köprüler jüri karşısında fuaye alanında görücüye çıkarak puan aldı. Jüri üyeleri estetik ve özgünlük açısından değerlendirmelerini tamamlayarak Çukurova Üniversitesi’nden Black Crew 2 grubunun köprüsü birinci oldu.

 

Rektör Prof. Dr. Kibar, Ödüllü Öğrenciler ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çagatay’ı Makamında Kabul Etti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, yarışmada birinci olan öğrenciler Mehmet Altın ve Emre Şenol Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay’ı makamında kabul etti. 2 bin 500 TL değerindeki birincilik ödülüne sahip olan ve Çukurova Üniversitesi’ni yarışmada en iyi şekilde temsil eden öğrencileri Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar tebrik etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.