ÇÜ YENİ MEZUNLARINI UĞURLADI

EĞİTİM 21.06.2019 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2551+ kez okundu.
 

ÇÜ YENİ MEZUNLARINI UĞURLADI

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 13. Dönem mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.   Akif Kansu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Cin, turizm sektöründe faaliyet gösteren otel ve işletmelerin temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.   Turizm Sektörüne Taze Kan Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende ilk olarak öğrenciler adına okul birincisi Güldeniz Öztürk bir konuşma yaptı. Daha sonra mezun öğrencilerin danışmanı olan Öğretim Görevlisi Oya Yıldırım öğrencilere seslendi. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oya Berkay Karaca’nın açılış konuşmasının ardından Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Cin, 1994 tarihinde kurulduklarını ve iki bölüm olarak hizmet verdiklerini söyledi. 4 yıllık eğitim öğretim sürelerinin olduğunu belirten Prof. Dr. Cin, uygulama ağırlıklı dersler ile dil dersleri ve 7+1 sistemine göre eğitim verdiklerini hatırlattı.   Prof. Dr. Erdoğan: “ÇÜ Türkiye’deki Araştırma Üniversiteleri Arasında.” Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan ise Çukurova Üniversitesi’nin kurumsal yapısı ile Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üniversiteleri arasında yer aldığını söyledi. Çukurova Üniversitesi’nin Türkiye’deki araştırma üniversiteleri içerisinde 15. sırada yer aldığını hatırlatan Prof. Dr. Erdoğan, dünya sıralamasında ise ilk bin içerisinde olduklarını söyledi. İç ve diş paydaşlarla sürekli toplanarak üniversitenin değerlendirmesini yaptıklarını ve eğitim programlarını gözden geçirdiklerini söyleyen Prof. Dr. Erdoğan, mezun olacak öğrencilerin mezun takip sistemine üye olmalarını istedi.   Öğrenciler Diplomalarını Alarak Keplerini Havaya Fırlattı Açılış konuşmalarını ardından dereceye giren öğrencilere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Cin plaketlerini ve hediyelerini takdim etti. Okul birincisinin yaş kütüğüne adının bulunduğu plakayı çakmasının ardından öğrenciler diplomalarını alarak keplerini hava fırlattı.    

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 13. Dönem mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.

 

Akif Kansu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Cin, turizm sektöründe faaliyet gösteren otel ve işletmelerin temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Turizm Sektörüne Taze Kan

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende ilk olarak öğrenciler adına okul birincisi Güldeniz Öztürk bir konuşma yaptı. Daha sonra mezun öğrencilerin danışmanı olan Öğretim Görevlisi Oya Yıldırım öğrencilere seslendi. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oya Berkay Karaca’nın açılış konuşmasının ardından Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Cin, 1994 tarihinde kurulduklarını ve iki bölüm olarak hizmet verdiklerini söyledi. 4 yıllık eğitim öğretim sürelerinin olduğunu belirten Prof. Dr. Cin, uygulama ağırlıklı dersler ile dil dersleri ve 7+1 sistemine göre eğitim verdiklerini hatırlattı.

 

Prof. Dr. Erdoğan: “ÇÜ Türkiye’deki Araştırma Üniversiteleri Arasında.”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan ise Çukurova Üniversitesi’nin kurumsal yapısı ile Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üniversiteleri arasında yer aldığını söyledi. Çukurova Üniversitesi’nin Türkiye’deki araştırma üniversiteleri içerisinde 15. sırada yer aldığını hatırlatan Prof. Dr. Erdoğan, dünya sıralamasında ise ilk bin içerisinde olduklarını söyledi. İç ve diş paydaşlarla sürekli toplanarak üniversitenin değerlendirmesini yaptıklarını ve eğitim programlarını gözden geçirdiklerini söyleyen Prof. Dr. Erdoğan, mezun olacak öğrencilerin mezun takip sistemine üye olmalarını istedi.

 

Öğrenciler Diplomalarını Alarak Keplerini Havaya Fırlattı

Açılış konuşmalarını ardından dereceye giren öğrencilere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Cin plaketlerini ve hediyelerini takdim etti. Okul birincisinin yaş kütüğüne adının bulunduğu plakayı çakmasının ardından öğrenciler diplomalarını alarak keplerini hava fırlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.