Çukurova Belediyesi yetkilileri zor durumda!

20.07.2018 - 10:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2420+ kez okundu.
 

Çukurova Belediyesi yetkilileri zor durumda!

Belediye'den alacaklı olan taşeron firmanın borcunun geç ödenmesi sonucu, Belediye'yi yüksek faizli alacağı ödemek zorunda bırakıldığı iddia edilmektedir. Yetkililerin zamanında ödememesi sonucu görevi kötüye kullanmaktan ve kurumu zarar uğratmaktan 1 yıl ile 3 yıl arasında hapis cezası aldıkları iddia ediliyor. Gazetemize ulaşan bilgiler doğrultusunda, eski Başkan Yıldıray Arıkan döneminde taşeron firmanın alacaklı olduğu, yeni yönetimin de zamanın da ödeme yapmadığı için belediye yüksek faizle borcu ödemek zorunda bırakıldı. Alacaklı firma yetkilisi kurumu zarara uğrattıkları gerekçesiyle yetkililerden şikayetçi olduğu Başkan Soner Çetin, Başkan Yardımcısı Ali Arslanlıoğlu, borç ödenene kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü görevinde bulunan, Süleyman Göfer, Ümit Şişman, Mahmut Kara, hakkında görevi kötüye kullanmak, kurumu zarara uğratmaktan dava açıldığı, mahkemenin hızlı karar vererek Başkan Yardımcısı Ali Arslanlıoğlu,  Süleyman Göfer, Ümit Şişman, Mahmut Kara hakkında 1 yıl ile 3 yıl arasında hapis kararı ile davayı sonuçlandırdığı söyleniyor. Üst Mahkemeye itirazda bulunma süreleri ile ilgili de bazı sıkıntılar olduğu iddialar arasında. Diğer taraftan firmanın alacağı 1 milyon 600 bin civarında olduğu söyleniyor. Kamuoyu Çukurova Belediyesi Yetkililerinden açıklama bekliyor.

Belediye'den alacaklı olan taşeron firmanın borcunun geç ödenmesi sonucu, Belediye'yi yüksek faizli alacağı ödemek zorunda bırakıldığı iddia edilmektedir. Yetkililerin zamanında ödememesi sonucu görevi kötüye kullanmaktan ve kurumu zarar uğratmaktan 1 yıl ile 3 yıl arasında hapis cezası aldıkları iddia ediliyor.
Gazetemize ulaşan bilgiler doğrultusunda, eski Başkan Yıldıray Arıkan döneminde taşeron firmanın alacaklı olduğu, yeni yönetimin de zamanın da ödeme yapmadığı için belediye yüksek faizle borcu ödemek zorunda bırakıldı. Alacaklı firma yetkilisi kurumu zarara uğrattıkları gerekçesiyle yetkililerden şikayetçi olduğu Başkan Soner Çetin, Başkan Yardımcısı Ali Arslanlıoğlu, borç ödenene kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü görevinde bulunan, Süleyman Göfer, Ümit Şişman, Mahmut Kara, hakkında görevi kötüye kullanmak, kurumu zarara uğratmaktan dava açıldığı, mahkemenin hızlı karar vererek Başkan Yardımcısı Ali Arslanlıoğlu,  Süleyman Göfer, Ümit Şişman, Mahmut Kara hakkında 1 yıl ile 3 yıl arasında hapis kararı ile davayı sonuçlandırdığı söyleniyor. Üst Mahkemeye itirazda bulunma süreleri ile ilgili de bazı sıkıntılar olduğu iddialar arasında.
Diğer taraftan firmanın alacağı 1 milyon 600 bin civarında olduğu söyleniyor.

Kamuoyu Çukurova Belediyesi Yetkililerinden açıklama bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.