Çukurova’da aday bereketi

SİYASET 22.10.2017 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1135+ kez okundu.
 

Çukurova’da aday bereketi

  Adana’da sancılı bir delege seçimi sürecini geride bırakan CHP’de, özellikle Çukurova’ya göz diken ve ilçe başkanlığı hayali kuranların sayısı hayli arttı.  ARALIK AYINDA YAPILACAK  SEÇİM İÇİN BEŞ İSİM SAHADA Diğer ilçelere fazla talip çıkmazken, özellikle Çukurova ilçe başkan adaylığı 5 isim sahaya indi. Aralık ayının ikinci haftasında yapılması planlanan seçim için İl Yöneticisi Hatice Çubukçu, Büyükşehir ve Çukurova  Belediye Meclis Üyesi Vahap Çolak, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Önder Kaypak, işadamı Güngör Geçer ve Çukurova Belediyesi Eski Zabıta Müdürü Mekin Şahin çalışma yapıyor.  ÇOLAK DIŞINDA HEPSİ  KARALAR’A YAKIN Bu isimlerden Vahap Çolak dışındakilerin tamamı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yakınlığıyla biliniyor. Mekin Şahin ise Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile ters düşünce saf değiştirdi. Zeydan Karalar’ın delege seçimlerine açıkça müdahalesinin ardından ona yakın isimlerin büyük çoğunluğu adaylık için sıraya girdi. Karalar, kendi ilçesi Seyhan dışında tüm örgütleri ele geçirmiş durumda.

 

Adana’da sancılı bir delege seçimi sürecini geride bırakan CHP’de, özellikle Çukurova’ya göz diken ve ilçe başkanlığı hayali kuranların sayısı hayli arttı. 
ARALIK AYINDA YAPILACAK 
SEÇİM İÇİN BEŞ İSİM SAHADA
Diğer ilçelere fazla talip çıkmazken, özellikle Çukurova ilçe başkan adaylığı 5 isim sahaya indi. Aralık ayının ikinci haftasında yapılması planlanan seçim için İl Yöneticisi Hatice Çubukçu, Büyükşehir ve Çukurova  Belediye Meclis Üyesi Vahap Çolak, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Önder Kaypak, işadamı Güngör Geçer ve Çukurova Belediyesi Eski Zabıta Müdürü Mekin Şahin çalışma yapıyor. 
ÇOLAK DIŞINDA HEPSİ 
KARALAR’A YAKIN
Bu isimlerden Vahap Çolak dışındakilerin tamamı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yakınlığıyla biliniyor. Mekin Şahin ise Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile ters düşünce saf değiştirdi. Zeydan Karalar’ın delege seçimlerine açıkça müdahalesinin ardından ona yakın isimlerin büyük çoğunluğu adaylık için sıraya girdi. Karalar, kendi ilçesi Seyhan dışında tüm örgütleri ele geçirmiş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.