ÇUKUROVA’DA DEĞİŞİME TALİBİZ

SİYASET 21.11.2018 - 17:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1120+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA’DA DEĞİŞİME TALİBİZ

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Vedat Gündoğan:
  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Vedat Gündoğan, Çukurova’yı Türkiye’nin marka ilçelerinden biri haline getirmek istediğini belirterek, “Çukurova’nın geleceği için aşkla çalışacağız. AK belediyecilikle Çukurova’da yapacaklarımız var” dedi.  Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Vedat Gündoğan, AK Parti’den Çukurova Belediye Başkan Aday Adaylığını kamuoyuna açıkladı. Adana kamuoyunda sevilen bir isim olan Gündoğan’ın aday adaylığı partililer tarafından sürpriz olarak değerlendirilip ilgiyle karşılandı. “Çukurova'nın değişimine talibiz” diyen Gündoğan’ın önümüzdeki günlerde projeleriyle ilgili açıklama yapması bekleniyor.
AK Parti Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Vedat Gündoğan:

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Vedat Gündoğan, Çukurova’yı Türkiye’nin marka ilçelerinden biri haline getirmek istediğini belirterek, “Çukurova’nın geleceği için aşkla çalışacağız. AK belediyecilikle Çukurova’da yapacaklarımız var” dedi. 
Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Vedat Gündoğan, AK Parti’den Çukurova Belediye Başkan Aday Adaylığını kamuoyuna açıkladı. Adana kamuoyunda sevilen bir isim olan Gündoğan’ın aday adaylığı partililer tarafından sürpriz olarak değerlendirilip ilgiyle karşılandı. “Çukurova'nın değişimine talibiz” diyen Gündoğan’ın önümüzdeki günlerde projeleriyle ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.