‘Çukurova’dan Çanakkale’ye klibi izlenme rekorları kırıyor

KÜLTÜR-SANAT 20.03.2021 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2298+ kez okundu.
 

‘Çukurova’dan Çanakkale’ye klibi izlenme rekorları kırıyor

Çukurova Kaymakamlığı ve Çukurova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla hazırlanan ‘Çukurova’dan Çanakkale’ye klibi izlenme rekorları kırıyor. Adana’nın dört bir yanındaki tarihi ve doğal güzelliklerin Çanakkale Türküsü ile çınladığı klibe, Çukurova Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, okul müdürleri ile öğretmenler sazları ve sözleriyle eşlik ediyorlar. Sınıf öğretmeni Bülent Kaçmaz’ın ney taksimi ile başlayan Çanakkale klibi, prodüktör Taylan Ayaz ile Eren Yalçın, İbrahim Efe Turcan, Emre Bozkurt, Özge Turan, Arda Yılmaz Yıldız ve müdür yardımcısı Özlem Dertsiz’in çalgılarıyla anlam kazandırırken, Okul Müdürü İlyas Adıbelli, Müdür Yardımcısı Osman Akyol ve rehber öğretmen Sinem Dayankoç’un sazları ile muhteşem bir orkestraya dönüşüyor. Müzik öğretmeni Sema N. Sezer’in kadife sesiyle başlayan Çanakkale Türküsü, Milli Eğitim Şube Müdürü Nejat Karadağ, Okul öncesi öğretmeni Rabia Hacıoğlu, Okul öncesi öğretmeni Ayşe Karakılıç, Şube Müdürü Kemal Kavak, Okul Müdürü Ali Deniz, Şube Müdürü Gönül Ertaş, sınıf öğretmeni Erdinç Buğatekin ve müdür yardımcısı Ahu Özder’in yürekten yorumlarıyla gönüllere yürüyor. Klibin sonunda ardına Varda Köprüsü’nü alan Çukurova Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, kendine has yorumuyla Çanakkale Türküsü’ne eşlik ediyor. Çukurova Kaymakamlığı ve Çukurova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla hazırlanan ‘Çukurova’dan Çanakkale’ye klibi müdür yardımcısı Aysel Yılmazyıldız’ın Aladag anıtı önünde söylediği duygusal şiirle sona eriyor.




Çukurova Kaymakamlığı ve Çukurova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla hazırlanan ‘Çukurova’dan Çanakkale’ye klibi izlenme rekorları kırıyor.
Adana’nın dört bir yanındaki tarihi ve doğal güzelliklerin Çanakkale Türküsü ile çınladığı klibe, Çukurova Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, okul müdürleri ile öğretmenler sazları ve sözleriyle eşlik ediyorlar.
Sınıf öğretmeni Bülent Kaçmaz’ın ney taksimi ile başlayan Çanakkale klibi, prodüktör Taylan Ayaz ile Eren Yalçın, İbrahim Efe Turcan, Emre Bozkurt, Özge Turan, Arda Yılmaz Yıldız ve müdür yardımcısı Özlem Dertsiz’in çalgılarıyla anlam kazandırırken, Okul Müdürü İlyas Adıbelli, Müdür Yardımcısı Osman Akyol ve rehber öğretmen Sinem Dayankoç’un sazları ile muhteşem bir orkestraya dönüşüyor.
Müzik öğretmeni Sema N. Sezer’in kadife sesiyle başlayan Çanakkale Türküsü, Milli Eğitim Şube Müdürü Nejat Karadağ, Okul öncesi öğretmeni Rabia Hacıoğlu, Okul öncesi öğretmeni Ayşe Karakılıç, Şube Müdürü Kemal Kavak, Okul Müdürü Ali Deniz, Şube Müdürü Gönül Ertaş, sınıf öğretmeni Erdinç Buğatekin ve müdür yardımcısı Ahu Özder’in yürekten yorumlarıyla gönüllere yürüyor.
Klibin sonunda ardına Varda Köprüsü’nü alan Çukurova Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, kendine has yorumuyla Çanakkale Türküsü’ne eşlik ediyor.
Çukurova Kaymakamlığı ve Çukurova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla hazırlanan ‘Çukurova’dan Çanakkale’ye klibi müdür yardımcısı Aysel Yılmazyıldız’ın Aladag anıtı önünde söylediği duygusal şiirle sona eriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.