Çukurova GİAD’dan Kıvanç’a ziyaret ve teşekkür

GÜNDEM 03.05.2018 - 10:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1919+ kez okundu.
 

Çukurova GİAD’dan Kıvanç’a ziyaret ve teşekkür

  Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yeniden Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı seçilen Zeki Kıvanç’ı yeni dönemde ‘en genç yönetimin oluşturulması’ nedeniyle tebrik etti. Çukurova GİAD ve ADASO’nun yeni dönemde de Adana için işbirliği içerisinde çalışacakları açıklandı.    Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcısı Hakan Burç, Sayman Ceyhun Baskın ve Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Özer Canbulan, ADASO yeni yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. ADASO Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Çukurova GİAD Başkan Yardımcılığı görevi de bulunan Rafet Milli, İsa Tuzcu ve Orhan Murat Avcı da hazır bulundular. İşbirliği mesajları verilen ziyarette konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, “Sayın Zeki Kıvanç başkanımı son genel kurulda ADASO’nun en genç yönetimini oluşturmuş olmaları nedeniyle özellikle kutluyorum. Yeni yönetim odamıza, Adana’mıza hayırlı olsun. Kentimizin sanayisine, yatırımlara, istihdama yönelik çalışmaların yine başarıyla devam edeceğine eminiz. Kenti için çalışan Adana sevdalısı üyeleri bulunan Çukurova GİAD olarak, biz de kentimiz için, doğduğumuz, kazandığımız ve çocuklarımıza miras bırakacağımız kentimiz için yapılacak her türlü projede destek vermeye hazırız” dedi. ADASO Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç da, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çukurova GİAD’ın çok başarılı proje ve programlara imza atarak, Adana’nın sesini uluslararası düzeyde duyurduğunu hatırlatan Uçurum ve Kıvanç, Başkan Sakarya’yı da ekibine liderlik ederek, bu projelerin hayata geçirilmesini sağladığı için tebrik etti.

  Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yeniden Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı seçilen Zeki Kıvanç’ı yeni dönemde ‘en genç yönetimin oluşturulması’ nedeniyle tebrik etti. Çukurova GİAD ve ADASO’nun yeni dönemde de Adana için işbirliği içerisinde çalışacakları açıklandı.

   Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcısı Hakan Burç, Sayman Ceyhun Baskın ve Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Özer Canbulan, ADASO yeni yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. ADASO Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Çukurova GİAD Başkan Yardımcılığı görevi de bulunan Rafet Milli, İsa Tuzcu ve Orhan Murat Avcı da hazır bulundular. İşbirliği mesajları verilen ziyarette konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, “Sayın Zeki Kıvanç başkanımı son genel kurulda ADASO’nun en genç yönetimini oluşturmuş olmaları nedeniyle özellikle kutluyorum. Yeni yönetim odamıza, Adana’mıza hayırlı olsun. Kentimizin sanayisine, yatırımlara, istihdama yönelik çalışmaların yine başarıyla devam edeceğine eminiz. Kenti için çalışan Adana sevdalısı üyeleri bulunan Çukurova GİAD olarak, biz de kentimiz için, doğduğumuz, kazandığımız ve çocuklarımıza miras bırakacağımız kentimiz için yapılacak her türlü projede destek vermeye hazırız” dedi. ADASO Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç da, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çukurova GİAD’ın çok başarılı proje ve programlara imza atarak, Adana’nın sesini uluslararası düzeyde duyurduğunu hatırlatan Uçurum ve Kıvanç, Başkan Sakarya’yı da ekibine liderlik ederek, bu projelerin hayata geçirilmesini sağladığı için tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.