Çukurova GİAD’ın huzurlu iftarı

GÜNDEM 12.05.2019 - 20:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1304+ kez okundu.
 

Çukurova GİAD’ın huzurlu iftarı

Huzurevi sakinleriyle 14’üncü iftar buluşması
  Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), her yıl Ramazan Ayı’nın ilk haftasında Adana Huzurevi sakinleriyle bir araya geldiği İftar Yemeği Buluşmaları’nın 14’üncüsü gerçekleşti.   Hilton Oteli’ndeki iftar yemeğine Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve eşleri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ahmet Sezen, Adana Huzurevi Müdür Yardımcıları Mehmet Aydın ve Nazmi Büyükyağbasan, huzurevi sakinleri katıldılar. Çukurova GİAD’lı üyeler ve eşleri, otel girişinde kırmızı karanfillerle karşıladıkları huzurevi sakinleriyle sevgiyle kucaklaştılar, ney eşliğindeki tasavvuf müzikle iftar saatini beklerken sohbet ederek hasret giderdiler. Her iftar yemeğinde olduğu gibi masaları tek tek dolaşarak tüm huzurevi sakinleriyle sohbet eden Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, “Bizler Ramazan Ayı’na girmeden aylar önce sizlerle bir araya geldiğimiz bu organizasyon için planlama yapıyoruz. Üyelerimiz huzurevindeki değerli büyüklerimizle buluşmamıza vesile olan iftar programını hasretle bekliyorlar” dedi.   BOCCE KAPIŞMASI Adana Huzurevi sakinlerinden takım halinde spor kıyafetlerle gelen bir grubun huzurevinde kurulan Bocce Takımı olduğunu öğrendiğini kaydeden Başkan Sakarya, “Bocce takımındaki büyüklerimiz bakanlığın düzenlediği Bocce turnuvasından dönüp ayaklarının tozuyla yemeğimize katılmışlar. Fransa ve İtalya sahillerinde yaygın bir spor olan Bocce’nin Akdeniz şehri Adana’mızda, huzurevindeki büyüklerimiz tarafından oynanmasından büyük mutluluk duyduk. Biz de Çukurova GİAD olarak bir takım kurup, huzurevinde büyüklerimizle Bocce maçı yapacağız. Kendilerine katılacakları tüm turnuvalarda başarılar diliyoruz” diye konuştu.   Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ahmet Sezen de, huzurevindeki sakinlerin Çukurova GİAD İftar Yemeği’ndeki buluşmadan büyük keyif aldıklarını kaydederek, “Ramazan Ayı’nın bu güzel atmosferinde 14’üncü kez bir araya gelmemizi sağlayan başta Başkan sayın Ömer Faruk Sakarya olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine ve üyelere teşekkür ediyorum” dedi.     Bir huzurevi sakini, Başkan Sakarya’ya çiçek vererek Adana Huzurevi adına teşekkür etti. İftar yemeği sonrası içilen çaylar eşliğinde yapılan koyu sohbetlerin ardından bir sonraki iftarda buluşma dileğiyle misafirler huzurevine uğurlandı. Çukurova GİAD’lı üyeler, misafirlerinin kollarına girerek araçlarına kadar onlara eşlik ettiler.
Huzurevi sakinleriyle 14’üncü iftar buluşması

 

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), her yıl Ramazan Ayı’nın ilk haftasında Adana Huzurevi sakinleriyle bir araya geldiği İftar Yemeği Buluşmaları’nın 14’üncüsü gerçekleşti.

 

Hilton Oteli’ndeki iftar yemeğine Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve eşleri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ahmet Sezen, Adana Huzurevi Müdür Yardımcıları Mehmet Aydın ve Nazmi Büyükyağbasan, huzurevi sakinleri katıldılar. Çukurova GİAD’lı üyeler ve eşleri, otel girişinde kırmızı karanfillerle karşıladıkları huzurevi sakinleriyle sevgiyle kucaklaştılar, ney eşliğindeki tasavvuf müzikle iftar saatini beklerken sohbet ederek hasret giderdiler. Her iftar yemeğinde olduğu gibi masaları tek tek dolaşarak tüm huzurevi sakinleriyle sohbet eden Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, “Bizler Ramazan Ayı’na girmeden aylar önce sizlerle bir araya geldiğimiz bu organizasyon için planlama yapıyoruz. Üyelerimiz huzurevindeki değerli büyüklerimizle buluşmamıza vesile olan iftar programını hasretle bekliyorlar” dedi.

 

BOCCE KAPIŞMASI

Adana Huzurevi sakinlerinden takım halinde spor kıyafetlerle gelen bir grubun huzurevinde kurulan Bocce Takımı olduğunu öğrendiğini kaydeden Başkan Sakarya, “Bocce takımındaki büyüklerimiz bakanlığın düzenlediği Bocce turnuvasından dönüp ayaklarının tozuyla yemeğimize katılmışlar. Fransa ve İtalya sahillerinde yaygın bir spor olan Bocce’nin Akdeniz şehri Adana’mızda, huzurevindeki büyüklerimiz tarafından oynanmasından büyük mutluluk duyduk. Biz de Çukurova GİAD olarak bir takım kurup, huzurevinde büyüklerimizle Bocce maçı yapacağız. Kendilerine katılacakları tüm turnuvalarda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ahmet Sezen de, huzurevindeki sakinlerin Çukurova GİAD İftar Yemeği’ndeki buluşmadan büyük keyif aldıklarını kaydederek, “Ramazan Ayı’nın bu güzel atmosferinde 14’üncü kez bir araya gelmemizi sağlayan başta Başkan sayın Ömer Faruk Sakarya olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine ve üyelere teşekkür ediyorum” dedi.  

 

Bir huzurevi sakini, Başkan Sakarya’ya çiçek vererek Adana Huzurevi adına teşekkür etti. İftar yemeği sonrası içilen çaylar eşliğinde yapılan koyu sohbetlerin ardından bir sonraki iftarda buluşma dileğiyle misafirler huzurevine uğurlandı. Çukurova GİAD’lı üyeler, misafirlerinin kollarına girerek araçlarına kadar onlara eşlik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.