“Çukurova halkı kararını vermiş”

SİYASET 03.03.2019 - 18:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2525+ kez okundu.
 

“Çukurova halkı kararını vermiş”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sohbet için gittiği kahvehanenin seçim ofisine dönüştürüldüğü sürprizi ile karşılaştı. Bir anda miting alanına dönen kahvehane önünde konuşan Başkan Çetin, “Görüldüğü gibi Çukurova halkı kararını vermiş. ‘5 yıl daha devam başkan’ diyorlar” şeklinde konuştu.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Huzurevleri Mahallesi’ndeki Çukurova Kıraathanesine sohbet için gittiğinde güzel bir sürprizle karşılaştı. Başkan Çetin, sohbet için gittiği kahvehanenin seçim bürosuna dönüştürüldüğünü ve büyük bir kalabalığın toplandığını görünce orada bulunanlara teşekkür etti. “Ben sohbete gelmiştim siz mitinge dönüştürmüşsünüz” ifadesini kullanan Başkan Çetin, “Görüyorum ki Çukurova halkı kararını çoktan vermiş. ‘5 yıl daha devam başkan’ diyorlar. 5 yılda yaptıklarımız ortada. Türkiye’ye örnek olan projelere imza attık. 107 park, 13 emekli dinlenme evi, 4 kadın yaşam ve dayanışma evi, 7 kreş, sayısız spor tesisi, pazar yerleri hizmete açtık. Doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımız yaşam standardını yükseltmek için gece gündüz çalıştık” diye konuştu. MİLLET İTTİFAKI BAŞARILI OLACAK Projesi olmayanların ise yalan ve iftira üzerine siyaset yaptığını belirten Başkan Çetin, “Biz proje diyoruz onlar iftira atıyor. Biz Millet İttifakı olarak bu seçimde 15 ilçede de başarılı olacağız. Büyükşehir’de Zeydan Karalar, Seyhan’da Akif Akay, Yüreğir’de Kamuran Karaca, Sarıçam’da Mehmet Koca seçimi kazanacak. Biz Çukurova’da İYİ Parti yöneticileriyle sürekli sahadayız. Bize büyük destek veriyorlar. CHP’liler de İYİ Parti’nin adaylarının olduğu ilçelerde destek verecektir. Hep beraber başarıyı yakalayacağız” dedi. Başkan Çetin, bazılarının 31 Mart’ta çıkacak sonucu gördükleri için engelleme çabasında olduğunu söyledi. Bu çabaların beyhude olduğunu vurgulayan Başkan Çetin, vatandaşların her şeyin farkında olduğunu ifade etti. Soner Çetin’in Huzurevleri Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılışına CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, önceki dönem Milletvekili Nevin Gaye Erbatur ile İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça da katıldı.  
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sohbet için gittiği kahvehanenin seçim ofisine dönüştürüldüğü sürprizi ile karşılaştı. Bir anda miting alanına dönen kahvehane önünde konuşan Başkan Çetin, “Görüldüğü gibi Çukurova halkı kararını vermiş. ‘5 yıl daha devam başkan’ diyorlar” şeklinde konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Huzurevleri Mahallesi’ndeki Çukurova Kıraathanesine sohbet için gittiğinde güzel bir sürprizle karşılaştı. Başkan Çetin, sohbet için gittiği kahvehanenin seçim bürosuna dönüştürüldüğünü ve büyük bir kalabalığın toplandığını görünce orada bulunanlara teşekkür etti.

“Ben sohbete gelmiştim siz mitinge dönüştürmüşsünüz” ifadesini kullanan Başkan Çetin, “Görüyorum ki Çukurova halkı kararını çoktan vermiş. ‘5 yıl daha devam başkan’ diyorlar. 5 yılda yaptıklarımız ortada. Türkiye’ye örnek olan projelere imza attık. 107 park, 13 emekli dinlenme evi, 4 kadın yaşam ve dayanışma evi, 7 kreş, sayısız spor tesisi, pazar yerleri hizmete açtık. Doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımız yaşam standardını yükseltmek için gece gündüz çalıştık” diye konuştu.

MİLLET İTTİFAKI BAŞARILI OLACAK

Projesi olmayanların ise yalan ve iftira üzerine siyaset yaptığını belirten Başkan Çetin, “Biz proje diyoruz onlar iftira atıyor. Biz Millet İttifakı olarak bu seçimde 15 ilçede de başarılı olacağız. Büyükşehir’de Zeydan Karalar, Seyhan’da Akif Akay, Yüreğir’de Kamuran Karaca, Sarıçam’da Mehmet Koca seçimi kazanacak. Biz Çukurova’da İYİ Parti yöneticileriyle sürekli sahadayız. Bize büyük destek veriyorlar. CHP’liler de İYİ Parti’nin adaylarının olduğu ilçelerde destek verecektir. Hep beraber başarıyı yakalayacağız” dedi.

Başkan Çetin, bazılarının 31 Mart’ta çıkacak sonucu gördükleri için engelleme çabasında olduğunu söyledi. Bu çabaların beyhude olduğunu vurgulayan Başkan Çetin, vatandaşların her şeyin farkında olduğunu ifade etti.

Soner Çetin’in Huzurevleri Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılışına CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, önceki dönem Milletvekili Nevin Gaye Erbatur ile İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça da katıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.