Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Aşure Etkinliği Düzenlendi.

EĞİTİM 16.10.2017 - 14:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1931+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Aşure Etkinliği Düzenlendi.

  Çukurova Üniversitesi’nin (ÇÜ) en genç fakültelerinden biri olan ve geleceğin yargı mensuplarını yetiştiren Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Fakülte Sekreterliği tarafından aşure etkinliği düzenledi.   Fakülte bahçesinde düzenlenen etkinliğe Dekan Vekili Prof. Dr. Fatih Bilgili, Fakülte Sekreteri Cengiz Kurt, akademik ve idari personel ile öğrencilerin yanı sıra, lions üyeleri ve hukuk camiasından bazı isimler katıldı.   Bahçeye kurulan kazanlarda pişirilen aşureler katılımcılara dağıtılırken, öğrenciler davul zurna eşliğinde halay çekerek eğlendi.

 

Çukurova Üniversitesi’nin (ÇÜ) en genç fakültelerinden biri olan ve geleceğin yargı mensuplarını yetiştiren Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Fakülte Sekreterliği tarafından aşure etkinliği düzenledi.

 

Fakülte bahçesinde düzenlenen etkinliğe Dekan Vekili Prof. Dr. Fatih Bilgili, Fakülte Sekreteri Cengiz Kurt, akademik ve idari personel ile öğrencilerin yanı sıra, lions üyeleri ve hukuk camiasından bazı isimler katıldı.

 

Bahçeye kurulan kazanlarda pişirilen aşureler katılımcılara dağıtılırken, öğrenciler davul zurna eşliğinde halay çekerek eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.