Çukurova Üniversitesi’nde ilk kayıt heyecanı

EĞİTİM 03.09.2018 - 14:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1754+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesi’nde ilk kayıt heyecanı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı kayıtları başladı. Akademik ve idari personel, bu yıl Çukurova Üniversitesi’ni kazanan öğrencileri karşılayarak en iyi şartlar ve ortamda, sorunsuz bir şekilde kayıt yapmalarını sağlıyor. Bugün başlayan kayıtlar 7 Eylül’de sona erecek. Elektronik kayıtlar ise 3-5 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak.   ÇÜ Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu ile Ceyhan Mühendislik Fakültesi, Kozan İşletme Fakültesi, Ceyhan Veteriner Fakültesi, Kozan, Karaisali, İmamoğlu, Ceyhan, Yumurtalık ve Pozantı Meslek Yüksekokullarında ilk kayıt heyecanı yaşandı. Kayıtlar, 3-7 Eylül tarihleri arasında fakültelere göre belirlenen tarihlerde gerçekleştirilecek.Kayıt merkezine gelerek kayıt yaptıracak adayların kayıt işlemlerihttp://www.cu.edu.tr/tr/HaberDetay.Aspx?id=22283 linkteki listede yer alan tarihlere göre yapılacak.   8 Bin 851 Öğrenci Çukurova Üniversitesine Kayıt Yaptırma Hakkı Kazandı. Eğitimden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Genel Sekreter Nazan Karataş ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nazım Altan ilk gün kayıt yaptıran öğrenci ve aileleriyle bu heyecana ortak oldu. Prof. Dr. Erdoğan kayıt sistemi ile ilgili velilere ve öğrencilere bilgi vererek numaratörlü sıra sistemi ile seri şekilde sorunsuz kayıtların yapıldığını söyledi. Prof. Dr. Erdoğan, “Sizlere iyi bir kayıt ortamı sunabilmek için tüm ekip olarak gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Sıkıntısız, sorunsuz bir ortamda kayıtlarımızı gerçekleştireceğiz.” dedi. E-devlet üzerinden de elektronik olarak kayıt imkânı sunulduğunu hatırlatan Prof. Dr. Erdoğan, üniversite ve kent ile ilgili bilgilendirme stantlarının kurulduğunu ve bu stantlardan öğrencilerin bilgi almasını istedi.   İlk Kaydı Tıp Fakültesi’ne Prof. Dr. Şeref Erdoğan Yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Erdoğan ilk kayıt sırasını alan Tıp Fakültesi öğrencisi Mehmet Enes Bakıcı’nın kaydını yaptı. Stantları tek tek gezen Prof. Dr. Erdoğan, kayıt işlemlerini yapan personel ve öğrencilerle sohbet etti.   Öğrencilerin Rahat Bilgi Alabilmesi İçin Stantlar Kuruldu. Öğrencilerin kolay şekilde kayıt yaptırabilmeleri için danışma masaları kurularak sıra numaraları verildi. Öğrenciler sırayla kayıt olacakları bölümün standına gelerek bir dakikadan kısa süren işlemlerini tamamlayarak kayıt oldu. Kayıt sonunda öğrencilere Çukurova Üniversitesi tarafından çeşitli hediyeler verilirken, kurulan bilgilendirici stantlarda da öğrencilerin Üniversite hakkında bilgi alması sağlandı. Kayıt işlemleri için öğrencilerin http://www.cu.edu.tr adresinden detaylı bilgi alınabilecek.2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları ise 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında https://login.cu.edu.tr web adresi üzerinden yapılacak.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı kayıtları başladı. Akademik ve idari personel, bu yıl Çukurova Üniversitesi’ni kazanan öğrencileri karşılayarak en iyi şartlar ve ortamda, sorunsuz bir şekilde kayıt yapmalarını sağlıyor. Bugün başlayan kayıtlar 7 Eylül’de sona erecek. Elektronik kayıtlar ise 3-5 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak.

 

ÇÜ Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu ile Ceyhan Mühendislik Fakültesi, Kozan İşletme Fakültesi, Ceyhan Veteriner Fakültesi, Kozan, Karaisali, İmamoğlu, Ceyhan, Yumurtalık ve Pozantı Meslek Yüksekokullarında ilk kayıt heyecanı yaşandı. Kayıtlar, 3-7 Eylül tarihleri arasında fakültelere göre belirlenen tarihlerde gerçekleştirilecek.Kayıt merkezine gelerek kayıt yaptıracak adayların kayıt işlemlerihttp://www.cu.edu.tr/tr/HaberDetay.Aspx?id=22283 linkteki listede yer alan tarihlere göre yapılacak.

 

8 Bin 851 Öğrenci Çukurova Üniversitesine Kayıt Yaptırma Hakkı Kazandı.

Eğitimden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Genel Sekreter Nazan Karataş ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nazım Altan ilk gün kayıt yaptıran öğrenci ve aileleriyle bu heyecana ortak oldu.

Prof. Dr. Erdoğan kayıt sistemi ile ilgili velilere ve öğrencilere bilgi vererek numaratörlü sıra sistemi ile seri şekilde sorunsuz kayıtların yapıldığını söyledi. Prof. Dr. Erdoğan, “Sizlere iyi bir kayıt ortamı sunabilmek için tüm ekip olarak gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Sıkıntısız, sorunsuz bir ortamda kayıtlarımızı gerçekleştireceğiz.” dedi. E-devlet üzerinden de elektronik olarak kayıt imkânı sunulduğunu hatırlatan Prof. Dr. Erdoğan, üniversite ve kent ile ilgili bilgilendirme stantlarının kurulduğunu ve bu stantlardan öğrencilerin bilgi almasını istedi.

 

İlk Kaydı Tıp Fakültesi’ne Prof. Dr. Şeref Erdoğan Yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Erdoğan ilk kayıt sırasını alan Tıp Fakültesi öğrencisi Mehmet Enes Bakıcı’nın kaydını yaptı. Stantları tek tek gezen Prof. Dr. Erdoğan, kayıt işlemlerini yapan personel ve öğrencilerle sohbet etti.

 

Öğrencilerin Rahat Bilgi Alabilmesi İçin Stantlar Kuruldu.

Öğrencilerin kolay şekilde kayıt yaptırabilmeleri için danışma masaları kurularak sıra numaraları verildi. Öğrenciler sırayla kayıt olacakları bölümün standına gelerek bir dakikadan kısa süren işlemlerini tamamlayarak kayıt oldu.

Kayıt sonunda öğrencilere Çukurova Üniversitesi tarafından çeşitli hediyeler verilirken, kurulan bilgilendirici stantlarda da öğrencilerin Üniversite hakkında bilgi alması sağlandı.

Kayıt işlemleri için öğrencilerin http://www.cu.edu.tr adresinden detaylı bilgi alınabilecek.2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları ise 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında https://login.cu.edu.tr web adresi üzerinden yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.