Çukurova Üniversitesi Öğrencilerine İleri ve Güvenli Sürüş Eğitimi Verildi.

30.11.2017 - 11:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1570+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesi Öğrencilerine İleri ve Güvenli Sürüş Eğitimi Verildi.

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğrenci Faaliyetleri Birim tarafından Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu işbirliğiyle ‘İleri ve Güvenli Sürüş’ semineri düzenlendi.   TOSFED ve FIAT'ın destek verdiği etkinlik Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirildi. Otomotiv, Bilgisayar, Makine ve Elektrik-Elektronik Mühendislik bölümlerinden öğrencilerinin katılım gösterdiği seminere Fatih Kara, Kaan Özşenler ve Yusuf Salman konuşmacı olarak katıldı.   Yarış Pilotları İleri ve Güvenli Sürüş Semineri Verdi. Seminer öncesi yarış arabası pilotları Fatih Kara, Kaan Özşenler ve Yusuf Salman dünyanın üniversitelerarası en prestijli mühendislik yarışması olarak gösterilen Formula SAE yarışlarına hazırlanan Çukurova Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği öğrenci topluluğuyla sohbet etti. Pilotlar ‘İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri’ ile ilgili bilgi verdi.   Öğrenciler Kendi Tasarımları Olan CR-A1 Adlı Aracı Tanıttı. ÇÜ Otomotiv Mühendisliği Bölümü öğrencileri de, kendi tasarımları olan ve 19-23 Temmuz 2017 tarihinde İtalya'da Formula ATA’da Çukurova Üniversitesi’ni temsil ettikleri CR-A1 adlı aracın tanıtımını yaptı. Seminer, pilotların öğrencilerin sorularını yanıtlaması ve anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.  

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğrenci Faaliyetleri Birim tarafından Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu işbirliğiyle ‘İleri ve Güvenli Sürüş’ semineri düzenlendi.

 

TOSFED ve FIAT'ın destek verdiği etkinlik Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirildi. Otomotiv, Bilgisayar, Makine ve Elektrik-Elektronik Mühendislik bölümlerinden öğrencilerinin katılım gösterdiği seminere Fatih Kara, Kaan Özşenler ve Yusuf Salman konuşmacı olarak katıldı.

 

Yarış Pilotları İleri ve Güvenli Sürüş Semineri Verdi.

Seminer öncesi yarış arabası pilotları Fatih Kara, Kaan Özşenler ve Yusuf Salman dünyanın üniversitelerarası en prestijli mühendislik yarışması olarak gösterilen Formula SAE yarışlarına hazırlanan Çukurova Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği öğrenci topluluğuyla sohbet etti. Pilotlar ‘İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri’ ile ilgili bilgi verdi.

 

Öğrenciler Kendi Tasarımları Olan CR-A1 Adlı Aracı Tanıttı.

ÇÜ Otomotiv Mühendisliği Bölümü öğrencileri de, kendi tasarımları olan ve 19-23 Temmuz 2017 tarihinde İtalya'da Formula ATA’da Çukurova Üniversitesi’ni temsil ettikleri CR-A1 adlı aracın tanıtımını yaptı.

Seminer, pilotların öğrencilerin sorularını yanıtlaması ve anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.