ÇUKUROVA YILMAZ GÜNEY’İ ANDI

11.09.2017 - 16:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2077+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA YILMAZ GÜNEY’İ ANDI

Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin öncülüğünde, Çukurova Belediyesinin düzenlediği Yılmaz Güney’i anma gecesi coşkuyla kutlandı. Bu yıl ki etkinliğin konuk Sanatçıları Ali Asker ve Şair Taner Nart’tı. Etkinliğe Yılmaz Güney’in kardeşi Özlen Pütün, Yazar Ayça Öztorun ve Şair Neslihan Dağlı ’da katıldı. BİN BEŞ YÜZ KİŞİLİK ANFİ TİYATROYU YILMAZ GÜNEY SEVENLERİ TAMAMEN DOLDURDU. Çukurova Belediyesi tarafından yaptırılan Ercan Çetin Doğal park açık hava amfi tiyatro, Yılmaz Güney anmasında Çukurovalılar tarafından tamamen doldu. Anmada ilk önce konuklara kokteyl düzenlendi. Güler yüzlü Başkan Soner Çetin, etkinliğe katılan halkı ilgiyle karşıladı. Kokteylin hemen ardından, Yılmaz Güney belgeseli gösterime girdi. Belgeselin senaryo metnini yazan, yöneten ve seslendiren Çukurova Belediyesi Kültür ve Sanat Danışmanı Gazeteci Yazar Ufuk Tekin’in başarısı ayakta alkışlandı.  Fransa’dan gelen ve anmaya konuk olarak katılan Sanatçı Ali Asker, anlamlı bir konuşmayla halkı selamladı. Ali Asker’in türkülerine Şair Taner Nart, şiirleri ile eşlik etti. Etkinlikte bulunan Yazar Ayça Öztorun, Yılmaz Güney gecesinin oldukça coşkulu geçtiğini, bu toprakların insanlarını gururlandıran, Adana’mızı güzel yerlere taşıyan, yiğit Sanatçılarımızın asla unutulmayacağını söyledi. Yazar Ayça Öztorun, “Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halkın güler yüzlü kahramanı olarak gönüllere taht kurdu. Sanata ve sanatçıya sahip çıkan Başkan olarak, Adana halkının belleklerinde sonsuza kadar kalacaktır. Ülkemizde böyle aydın düşünceli, toplumla bütünleşen, geldiği makama halkın taşıdığının bilincine varıp, hizmeti borç bilen liderlerin varlığını bilmek, karanlık süreçlerden geçtiğimiz bu dönemlerde insana oldukça umut veriyor.” dedi.

Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin öncülüğünde, Çukurova Belediyesinin düzenlediği

Yılmaz Güney’i anma gecesi coşkuyla kutlandı.

Bu yıl ki etkinliğin konuk Sanatçıları Ali Asker ve Şair Taner Nart’tı. Etkinliğe Yılmaz Güney’in kardeşi Özlen Pütün, Yazar Ayça Öztorun ve Şair Neslihan Dağlı ’da katıldı.

BİN BEŞ YÜZ KİŞİLİK ANFİ TİYATROYU YILMAZ GÜNEY SEVENLERİ TAMAMEN DOLDURDU.

Çukurova Belediyesi tarafından yaptırılan Ercan Çetin Doğal park açık hava amfi tiyatro, Yılmaz Güney anmasında Çukurovalılar tarafından tamamen doldu.

Anmada ilk önce konuklara kokteyl düzenlendi.

Güler yüzlü Başkan Soner Çetin, etkinliğe katılan halkı ilgiyle karşıladı.

Kokteylin hemen ardından, Yılmaz Güney belgeseli gösterime girdi. Belgeselin senaryo metnini yazan, yöneten ve seslendiren Çukurova Belediyesi Kültür ve Sanat Danışmanı Gazeteci Yazar Ufuk Tekin’in başarısı ayakta alkışlandı.

 Fransa’dan gelen ve anmaya konuk olarak katılan Sanatçı Ali Asker, anlamlı bir konuşmayla halkı selamladı. Ali Asker’in türkülerine Şair Taner Nart, şiirleri ile eşlik etti.

Etkinlikte bulunan Yazar Ayça Öztorun, Yılmaz Güney gecesinin oldukça coşkulu geçtiğini, bu toprakların insanlarını gururlandıran, Adana’mızı güzel yerlere taşıyan, yiğit Sanatçılarımızın asla unutulmayacağını söyledi.

Yazar Ayça Öztorun, “Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halkın güler yüzlü kahramanı olarak gönüllere taht kurdu. Sanata ve sanatçıya sahip çıkan Başkan olarak, Adana halkının belleklerinde sonsuza kadar kalacaktır. Ülkemizde böyle aydın düşünceli, toplumla bütünleşen, geldiği makama halkın taşıdığının bilincine varıp, hizmeti borç bilen liderlerin varlığını bilmek, karanlık süreçlerden geçtiğimiz bu dönemlerde insana oldukça umut veriyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.