‘’Çukurova’ya kadın eli değecek’’

05.09.2018 - 15:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2119+ kez okundu.
 

‘’Çukurova’ya kadın eli değecek’’

Çukurova Belediye Başka A. Adayı İlhan Şahin, Belediyeevleri mahallesinde kadınlarla bir araya gelip “Çukurova’ya kadın eli değecek, kadın devrimine hazır olun” mesajı verdi.
KARLI ÇIKACAKSINIZ Mini miting havasında geçen toplantıda konuşan Şahin, Belediyeevleri mahallesindeki sorunları çok iyi bildiğini hatırlatarak, “Yıllardır yılan hikayesine dönen kentsel dönüşümü mahalle halkının menfaatleri doğrultusunda gerçekleştirmek için önemli projeler hazırladık. Bu dönüşümde mahalle halkı son derece büyük ve modern evlerde oturmanın yanı sıra buradan değişik şekillerde karlı çıkacak” dedi.  İSTİHDAM YARATACAĞIZ “Bugün bunun sözünü rahatlıkla veriyorum” diyen Şahin, şöyle devam etti: “Kadınlarımız artık hem üretimde hem yönetimde olacak. Kadınlarımız  üretecek, satacak, kazanacak. Burada gençlere de büyük iş düşüyor. Genç kardeşlerimizin yetenekleri doğrultusunda imkanlar yaratıp onları da kendi ürettikleri projelerle destekleyerek istihdam alanları yaratacağız.” Şahin, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.
Çukurova Belediye Başka A. Adayı İlhan Şahin, Belediyeevleri mahallesinde kadınlarla bir araya gelip “Çukurova’ya kadın eli değecek, kadın devrimine hazır olun” mesajı verdi.

KARLI ÇIKACAKSINIZ
Mini miting havasında geçen toplantıda konuşan Şahin, Belediyeevleri mahallesindeki sorunları çok iyi bildiğini hatırlatarak, “Yıllardır yılan hikayesine dönen kentsel dönüşümü mahalle halkının menfaatleri doğrultusunda gerçekleştirmek için önemli projeler hazırladık. Bu dönüşümde mahalle halkı son derece büyük ve modern evlerde oturmanın yanı sıra buradan değişik şekillerde karlı çıkacak” dedi. 
İSTİHDAM YARATACAĞIZ
“Bugün bunun sözünü rahatlıkla veriyorum” diyen Şahin, şöyle devam etti: “Kadınlarımız artık hem üretimde hem yönetimde olacak. Kadınlarımız  üretecek, satacak, kazanacak. Burada gençlere de büyük iş düşüyor. Genç kardeşlerimizin yetenekleri doğrultusunda imkanlar yaratıp onları da kendi ürettikleri projelerle destekleyerek istihdam alanları yaratacağız.”
Şahin, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.